Arama sonuçlarınız

1. tolgauzer

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara hakkı arkadaş basit yolla şunu diyeyim sana ne lazım; özelliklerini iyi incele artıları ve eksileri iyi ölç biç ona göre karar ver sana en doğru cevabı sen vereceksin

2. tolgauzer

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. valla römork kullanmak yük ve malzeme taşımak açısından çok iyi ama dar alanda ve özellikle arazilerde dönüş ve geriye manevralarda seni çok zorlayacaktır. kullandım biliyorum.çeki demirinin nato tipi olması hendek geçişlerinde faydalı ve açısı çok...
  3. tolgauzer

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. valla ne diyeyim cam motorlarına iyi bakın benden sadece çıkm asına 200 tl den fazla istediler

4. tolgauzer

Suzuki Jlx 5 Kapı Arıyorum

Ynt: Suzuki Jlx 5 Kapı Arıyorum araç bulabildnmi
  5. tolgauzer

Yörüngedeki 12.000 Uydu

Ynt: Yörüngedeki 12.000 Uydu yazık valla mahvediyoruz şu dünyayı

6. tolgauzer

Süper Suzuki Vitara

Ynt: Süper Suzuki Vitara gerçek dışı olmuş bu araç

7. tolgauzer

Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı hakan bey hem senin , hemde senin çağlar bey ellerinize sağlık gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz . inannın bu bilgileri kullanım klavuzu osa bu kadar detaylı ve açık veremezdi. (şimdi bunu böyle yapın ama burada yapılmışı var ) :)
  8. tolgauzer

Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

Ynt: Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model sadece adı pütürcük ama kendisi caanavar olmuş güle güle bol çamurlu günlerde kullanın :)
  9. tolgauzer

Suzuki Jİmmy 4WD CD

Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD araç tek kelime ile çok çıtır olmuş ama arazide ise tam kaplan oalcağından eminim :)

10. tolgauzer

100 Yıldızlı Otel Günlüğü 24.000 $ (Herşey Dahil)

Ynt: 100 Yıldızlı Otel Günlüğü 24.000 $ (Herşey Dahil) abi para var huzur var be... :)

11. tolgauzer

Sülüklügöl'de Ölümle Sonuçlanan Kaza

Ynt: Sülüklügöl'de Ölümle Sonuçlanan Kaza allah ailesine sabır versin :(
  12. tolgauzer

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto sticker gerçekten çok doğruyu göstermiş maalesef bu hepimize yapılıyor.ama sticker çok hoş :)

13. tolgauzer

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! videolar lütfen kaçırdığımıza pişman etmeyin lütfen zaten kaçırmışız :)
  14. tolgauzer

Ahtopot köpek balığı yuttu... ???

Ynt: Ahtopot köpek balığı yuttu... ??? inanılır gibi değil allah denizde ikisiylede karşılaştırmasın inşallah :)
  15. tolgauzer

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. raşit bey bu konuda ne yaptınız aynı sorun bende de mevcut bilgi verirmisiniz. teşekkürler

16. tolgauzer

Jimny Lastik Seçimi?

Ynt: Jimny Lastik Seçimi? volkan bey öncelikle takacağın ebatlar ne olacak ona göre yükseltme yapabilirsin ve sana bu konuda forumları biraz dolaşırsan enaz 3-4 tane site bulabilirsin ve en profesyonelce yardımı hakan abi verebilir. bilgin olsun.:) bu arada aracın hayırlı olsun gülegüle kullan
  17. tolgauzer

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. ulus otomotiv bahsettiğim beşyol florya sapağının ordaki zaten dursun ustam benden önce sana cevap yazdı.:) ben biraz geç gördüm :)kusura bakma
  18. tolgauzer

Vitara'da İridyum Buji Kulanımı ?..

Ynt: Vitara'da İridyum Buji Kulanımı ?.. oğuz bey bende bu konuda sizden ilk defa duydum . bende lpg li suzuki kullanıyorum servise bir sorayım bakalım onlar ne cevap verecek . doğruyu söylemek gerekirse onlarında bukonularda fazla bilgileri olacağını sanmıyorum. çünkü onlarda sadece tak ve git...

19. tolgauzer

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) off road bir yana manzara tek kelime ile muhteşem ötesi cennet denilen yyer herhalde böyle bir yerden bir köşedir mutlaka şunana kadar gördüğüm engüzel fotolardandı çeken lerin ellerine sağlık
  20. tolgauzer

Yeni Melez Bir Makine..

Ynt: Yeni Melez Bir Makine.. bilgi lütfen ...:)

Geri