Arama sonuçlarınız

1. metebingol

İnegöl'de Off - Road Yapmak

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak yöre olarak merak eden arkadaşlara: inegöl fevziye köyü ile boğazova arası ulaşımı çok zor olan mevcut yaylalar ve ara geçiş yolları, rakım 900 - 1700 arası değişir.

2. metebingol

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak Kar'lı fotoları beğenen arkadaşlar youtube'de dağyolu 1 ve 2-3-4 diye aratırsalar video seyredebilirler.
  3. metebingol

Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009)

Ynt: Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009) paylaşımlarınız çok güzel teşekkürler

4. metebingol

Vitara Çift El Freni?

Ynt: Vitara Çift El Freni? suzuki başlığında geçmiş konularda yabancı bir linkte 3 kapılı modele uygulanmışını görmüştüm. zannedersem tam verimli bir şekilde çalışır.
  5. metebingol

Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009)

Ynt: Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009) Kar'ın yağmaya başlağı ilk zaman ve bölgesel kar en sevdiğim manzara paylaşım için teşekkürler

6. metebingol

Kemerburgaz,ağaçlı,göktürk,kilyos,garipce off-road gezim

Ynt: Kemerburgaz,ağaçlı,göktürk,kilyos,garipce off-road gezim güzel bir aile gezisi yapmışsınız, bu arada aracınızın plakası inegöl gördüğün kadarı ile varmı bir bağlantı.

7. metebingol

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak silahlı fotoların forumda yayınlanması göreceli bir kavramdır kiminin hoşuna gider kiminin gitmez. forum amacı kimin kimlerden güçlü ve daha çok şey yaptığını göstermekmi?yaptıklarımızı paylaşmakmı? zannediyorum yaptıklarımızı, gördüklerimizi, övündüklerimizi...
  8. metebingol

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak Ekrem'le zaman zaman gezen ve ormanlara gönül vermiş biri olarak silah konusunda söylenenlere katılmıyorum, bizim ormanlarda gezenlerin silah olmaz'sa olmazıdır çünkü tecrübelerle sabittir ( özellikle ayı ve domuz tehdidi için ) Kamp yerlerimizide seçerken...
  9. metebingol

off-road dan kareler

Ynt: offroaad dan kareler ekrem döktürmüşsün resimleri, herkez görsün inegöl'ümüzün güzelliklerini.

10. metebingol

Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?..

Ynt: Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?.. www.giz.com.tw adresini google arattırın, bulunan sitenin yanında bu sitenin çevirisin yap tıklama butunu çıkar oraya basıp siteye girin site çin'ce dir ingilizce bölümünü seçin site türkçe olarak karşınızda, ben siteye birkaç mail attım çok...

11. metebingol

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Bahsetmiş olduğunuz sorunla geçen sen çok uğraştım. 1- öncelik olarak gaz kelebeğini mutlaka temizletin gaz kelebeğinin kirli olması rolanti'de sadece düşüklük ve titreme yapar yukarı aşağı eğim olmaz, temizlenen gaz kelebeği aracınızın kullanış şartınıza göre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR