Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak
yöre olarak merak eden arkadaşlara: inegöl fevziye köyü ile boğazova arası ulaşımı çok zor olan mevcut yaylalar ve ara geçiş yolları, rakım 900 - 1700 arası değişir.
Ynt: Vitara Çift El Freni?
suzuki başlığında geçmiş konularda yabancı bir linkte 3 kapılı modele uygulanmışını görmüştüm. zannedersem tam verimli bir şekilde çalışır.
Ynt: Kemerburgaz,ağaçlı,göktürk,kilyos,garipce off-road gezim
güzel bir aile gezisi yapmışsınız, bu arada aracınızın plakası inegöl gördüğün kadarı ile varmı bir bağlantı.
silahlı fotoların forumda yayınlanması göreceli bir kavramdır kiminin hoşuna gider kiminin gitmez. forum amacı kimin kimlerden güçlü ve daha çok şey yaptığını göstermekmi?yaptıklarımızı paylaşmakmı? zannediyorum yaptıklarımızı, gördüklerimizi, övündüklerimizi...
Ekrem'le zaman zaman gezen ve ormanlara gönül vermiş biri olarak silah konusunda söylenenlere katılmıyorum, bizim ormanlarda gezenlerin silah olmaz'sa olmazıdır çünkü tecrübelerle sabittir ( özellikle ayı ve domuz tehdidi için ) Kamp yerlerimizide seçerken...
Ynt: Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?..
www.giz.com.tw adresini google arattırın, bulunan sitenin yanında bu sitenin çevirisin yap tıklama butunu çıkar oraya basıp siteye girin site çin'ce dir ingilizce bölümünü seçin site türkçe olarak karşınızda, ben siteye birkaç mail attım çok...
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
Bahsetmiş olduğunuz sorunla geçen sen çok uğraştım.
1- öncelik olarak gaz kelebeğini mutlaka temizletin gaz kelebeğinin kirli olması rolanti'de sadece düşüklük ve titreme yapar yukarı aşağı eğim olmaz, temizlenen gaz kelebeği aracınızın kullanış şartınıza göre...