Arama sonuçlarınız

1. metebingol

İnegölün VX80 ni modifiye

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Sana'da yapacağız bir tampon en afillisinden, sen artık arabayı al.

2. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye :D :D :D :D :D :D :D :D
  3. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Ekrem tamponu kontraplaktan yapmışsın demirden olacaktı o :o, sen şimdi Mehmet'in offroad'cılığına ağaçta yetermi diyorsun, demir'e gerek yokmu.

4. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye ne demek Mehmet dostlar böyle günler için var.
  5. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Ekrem şu an tamponun imalatını yapıyor ;)

6. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye dün gece tampon hazırlıklarına başladık, mehmet heyecandan fotoğraf makinasını unutmuş resimler benden.

7. metebingol

Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu bizde inegöldeyiz yolunuz düşerse bekleriz
  8. metebingol

JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim. Araç güzel ve başarılı itina ile yapıldığı belli, yalnız affınıza sığınarak söylüyorum; kötü bir durumla karşılaşmamak için yan geçişlerde hiç bir yükseltilmiş aracı zıplatacak kadar hızlı sürmeyin, o hevesinizi aracınızı rampaya dik...
  9. metebingol

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) :D :D :D

10. metebingol

Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu Yöre Bilecikmi

11. metebingol

Pajero 3500 Yükseltme İnegöl

Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl Pajero harcanan emeğin hakkını dün fazlasıyla verdi.
  12. metebingol

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) Nerede, Dede'nin Mehmet'i vinçlediği sahne :o

13. metebingol

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) Mehmet internette booggers arıyor
  14. metebingol

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor Araç dün arazide görücüye çıktı, performansını ben beğendim.
  15. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Müjdeyi ben vereyim beklenen gün geldi, salı günü tampon çizimlerine başlıyoruz.

16. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Mehmet, Ben sana zincirleri al dedim dinlemedin kurtların içinde kuzu oldun, Göstermiş olduğun medeni cesaret ve ataklıklar şahsen çok hoşuma gitti, biraz daha tecrübe edindinmi bu iş tamamdır kimse tutamaz seni Mehmet. Pajeroda harcanan emeğin hakkını verdi dün,
  17. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Mehmet zincirleri unutma ;)
  18. metebingol

bagaj ustu cadır yapımı

Ynt: bagaj ustu cadır yapımı bu konu takip edilir

19. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Bugün tak şu lastikleri artık Mehmet.
  20. metebingol

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Bülent'inde bir planı vardır diye düşünüyorum Mehmet ::) arabayı yaptırıp elinden almasın ;) Tampon çizimleri ne alemde?

Geri