Arama sonuçlarınız

1. metebingol

Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :((

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Bahsettiğiniz mekanizma kolay bozulacak türden değil, işin hup veya aks'larla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum zira serviste ön difransiyel diyaframına hava basmışlar 4x4 çalışmış o halde hup veya aks arızası yok yapmanız gereken hava basılırken gördüğünüz...

2. metebingol

Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara Herkezin ilgisi için teşekkür ederim kilitler satıldı
  3. metebingol

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara Aynen dediğiniz gibi GV'ların 4x4 bu sistemde çalışıyor

4. metebingol

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara JLX Modellerinde yok sarmalı sistem, bu sebep ile jlx kasalarda araziden çıkartığında boşalma sesini duyana kadar geri gidiliyor, GV modellerinde var, yukarıda dediğim gibi diyaframların kilit ile bir ilgisi yok
  5. metebingol

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara Sorulara tek tek cevap vermeye çalışayım, Kilitler mehmet becce'den alınmış olup toplamında belki 200 km kullanılmıştır, sıfır ayarındadırlar akıllarda birşey kalmasın araç değişikliğinden sökülmüştür, Ön ve arka kilit resimde yanyana...

6. metebingol

Ynt: Suzuki için Arka %100 - Ön LSD Kilit uygulayacaklara Suzukinin vitara olarak motor hacmi fark etmez bütün modellerine uyar, en yeni kasalarını bilmiyorum ama ilk vitara 1988'di herhalde 2005 senesine kadar bütün vitara modellerine uyar.

7. metebingol

Elimde 1 hafta kullanılıp araç değişikliğinden sökülmüş Arka için %100 (400 TL) - Ön için LSD (700 TL) mevcut ilginenenler mesaj yazabilir
  8. metebingol

Yükseltme ve Ayna Mahruti

Ynt: Yükseltme ve Ayna Mahruti Hayır araç eski haline döner demek istemedim, konunun başına döner demek istedim. Arkadaşlarımda yükseltme kitli 2.5 GV ve jimny vardı, evet konfor bitiyor ama arazide tam güven başlıyor.
  9. metebingol

suzuki neden 2. sırada?

Ynt: suzuki neden 2. sırada? Bence 4. şık Suzuki oyuncağındır; onunla sürekli oynarsın, Jeep şımarık çocuğundur; onu sürekli şımartır ve yaptığı yaramazlıklara göz yumarsın, Landrover Asil oğlundur; onu bir asil gibi yaşatırsın,

10. metebingol

Yükseltme ve Ayna Mahruti

Ynt: Yükseltme ve Ayna Mahruti 2004 model 3 kapı 1.6 aracımda 215/70/16 bf goodrich kullanıyorum, 4-5 km uzunluğunda rampalarda aradaki fark belli oluyor onun dışında orjinele yakın bir sürüş var, bu ebatı standart hali ilede kullanabilirsin, 225/70-75/16 kullanacaksan yükseltme şart ve vites...

11. metebingol

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) Direksiyon boşluk sorunu olanlara; Direksiyon kutusuna yukardan bakıldığında üzerinde ince bir ayar vidası göreceksiniz, bu vidanın altındaki somunu gevşetip civatayı sağa doğru hafif hafif sıkın bu esnada araba çalışır ve...
  12. metebingol

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Yahu orman işletme müdürlüğü size maaş bağlamalı açmışsınız yine orman yollarını, Bu arada benim arabayıda yakalamışsın bir poz.

13. metebingol

Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması

Ynt: Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. inşallah kazasız belasız binersin aracına
  14. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı On sene evvel falandı rahmetli ustamla boğazova sarpı denen dereye girmiştik, o gün hiç balık tutmadan sabah 07.00 de girdiğimiz dereden akşam 17.00 de çıkmıştık ve aşağıda onlarca balık telef olmuştu, yukarı çıktığımızda işin aslını öğrendik, kendini bilmez bir...
  15. metebingol

Ynt: Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması

16. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı bülent yine aynı resimler
  17. metebingol

Ynt: Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması aynı araçtan bende var benzinde yakıt gideri sürekli uzun yol yapmayan için makul gibi geliyor, zaten kısıtlı olan bagaj kapatisenin tamamen bitmesi, benim kullanım şartlarıma göre gereksiz gibi geliyor. gaz kelebeği proglem açakcak kadar...
  18. metebingol

İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010)

Ynt: İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010) bu cumartesi ve pazar inşallah etkili yağış bekleniyor siz o zaman görün fotoları, şimdiden gidip bekleyesim geliyor.

19. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Bülent balıklar difrizdense iyi, yoksa diyecektim biz nediyoruz, bunlar neyapıyor diye, bu arada birkaç domuz vurduğunuzun haberi geldi. Pazar günü dağ evinden inerken yörenin ayısının yeni esamesini gördüm yolun ortasında, gece baya yakına gelmiş herhalde.
  20. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Ekremcim ben bazılarının yaptığı gibi (ben onlara aç gözlüler diyorum) 1 Eylül - 28 Şubat arası yani alabalığın havyar ve hasta zamanı yani savunmasız olduğu zamanlar avlanmayı doğru bulmuyorum, ben avcı balık'da av ise aramızda bir eşitlik olmalı, benim alabalık...

Geri