Arama sonuçlarınız

1. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı evet ilk resimdeki o direğin yanında dikilen uzunboylu arkadaşı ve resmin sağ başında koca lokmayı acıkmış gibi ağzına sokan arkadaşı tanır gibi oldum. illaki ormanlarda karşılaşmışızdır.

2. metebingol

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı pajero3500 şu derelerin yerlerini bir türlü söylemedin. görüyorumki sayfan inegöl'lü başka balıkçılar tarafındanda merakla izleniyor, söyle şu derelerin yerlerini,
  3. metebingol

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Birde ön sislambalarının içine angel eye yerleştirdim, istenildiği taktirde park lambalarıyla beraber bmv'lerinki gibi sadece beyaz halka yanacak.

4. metebingol

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Bende 2004 3 kapı aracım için bir tane yaptım, elektrositatik boyadan yeni geldi, elektrik tesisatını gece topladım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı taktıramadım. taktırınca ilk fırsatta resimleri koyarım.
  5. metebingol

Ormanda Hayat Çok Guzel Yaşasın Doga Sevenler

Ynt: Ormanda Hayat Çok Guzel Yaşasın Doga Sevenler evet yöremizin güzel yanlarından biride alabalıklarımız, alabalığın bu cinsi pembe dağınık benekli olan biri isveç diğeride yöremiz olarak dünyada iki yerde çıkmaktadır özelliği etinin diriliğidir, fransada bazı nehirlere yöremizden balık...

6. metebingol

Karda inegöl boğazovadan, başalan yaylasına geçiş

Ynt: Karda inegöl boğazovadan, başalan yaylasına geçiş evet traktör 4x4, 1.5 metre kar var

7. metebingol

Ynt: Karda inegöl boğazovadan, başalan yaylasına geçiş devam
  8. metebingol

Ynt: Karda inegöl boğazovadan, başalan yaylasına geçiş jip'ler gitmicez desede biz gitmeye niyet etmiştik birkere, durmak yok yola devam
  9. metebingol

10. metebingol

11. metebingol

12. metebingol

13. metebingol

14. metebingol

Bazen 4x4'rin gitmediği oluyor
  15. metebingol

Ormanda Hayat Çok Guzel Yaşasın Doga Sevenler

bogaz ova fevziye

16. metebingol

İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010)

Ynt: İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010) Ekrem bensiz nasıl gezebildin oraları. bizim vahşilerle geze geze sende iyice bir vahşi oldun.
  17. metebingol

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? Kaan bey suzukimden tabiki memnunum hatta diyebilirimki dünyanın en iyi suzukisi çünkü o benim suzukim, yazımdada bahsettim pajero'yu bozmak çok zor bir iştir, ama bozulduğundada iyi bir maddiyat gerektirir. suzuki çok compact bir araçtır...
  18. metebingol

Araç Yükseltme Hakkında Yardım

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında Yardım Şenol bey Polimitleri malzemeciden aldım bir tek bunlara para verdim 55.00 tl, tornaları bir arkadaşımın fabrikasında çektim ücret almadılar, işçiliğide başka bir arkadaşımın dükkanında kendim yaptım yarım günde hepsi halledildi. birkaç gün gezip rot ayarına...

19. metebingol

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? Kendi aracım 2004 model 3 kapı grandvitara, iki arkadaşımda 1998 model biri 3 kapı diğeri 5 kapı pajero var, benim kendi aracımda yükseltme var. pajerolara 31" bf lastik taktınızmı yan maşpiyelleride söktünüzmü başka birşeye gerek kalmıyor...
  20. metebingol

Araç Yükseltme Hakkında Yardım

Ynt: yükseltmek istiyorum acemiye yardım.. Baştan amacınızda kolaylıklar dilerim, Bendede 2004 tek kapı grandvitara var yapmak istediğin işlemi ben kendi aracımda bugün tamaladım. yükseltme işlemini kafası çalışan herhangi bir tamirciye yaptırabilirsin yeterki tornacı yakın olsun, aracın arka...

Geri