Arama sonuçlarınız

1. Tümer

3B Motora hangi yağ koymalıyım??

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? Aynen öyle!

2. Tümer

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? Yağ konusunda son gelişme nedir ???
  3. Tümer

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Haluk Bey, Bildiğim kadarıyla; pinion : istavroz dişlilerinin geçtiği mil. Sizin diff. 4 pinionlu ise 2 mil ve 4 istavroz dişlisi var demek oluyor! Selamlar

4. Tümer

Toyota Hilux 6x6

Ynt: Toyota Hilux 6x6 Yanıt için teşekkürler Ömer Bey, Biz almayalım, alana da mani olmayalım ;)
  5. Tümer

BJ 70 Nerden Nereye ??

Ynt: BJ 70 Nerden Nereye ?? Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. Emeğinize ve zamanınıza değmiş!

6. Tümer

Toyota Hilux 6x6

Ynt: Toyota Hilux 6x6 Ne kadarmış Ömer Bey ?

7. Tümer

Toyota,Motorları,Özellikleri

Ynt: Toyota,Motorları,Özellikleri Denedim olmadı :(
  8. Tümer

Ynt: Toyota,Motorları,Özellikleri Tavsiye için teşekkürler, bir dahakine öyle yaparım ;)
  9. Tümer

Ynt: Toyota,Motorları,Özellikleri Kusura bakmayın düzeltmeye çalıştım ancak her seferinde bu şekilde çıkıyor;(

10. Tümer

Engine Specifications Legend - FUEL ID - Indirect Injection Diesel DD - Direct Injection Diesel T - Turbo EFIG - Gas Electronic Fuel Injection Letter Displace-Ment Cyl Fuel Hp@Rpm Torque Valves Bore X Stroke Compression Ratio (Cc)...

11. Tümer

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Motor gücü elbette önemlidir. Ancak motor gücünden ziyade Tork gereklidir. Tork, bildiğiniz üzere motordan tekerleğe iletilen itme kuvveti (dönme momenti) dir. Bu kuvvet motorun gücü ile doğrudan alakalı...
  12. Tümer

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? Ne gibi bir farklılık oldu, biraz açıklar mısınız lütfen?

13. Tümer

Değişik bi niva

Ynt: Değişik bi niva Orjinal mi acaba ??
  14. Tümer

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Çanakkale lilerden hala ses seda yok Niyazi bey, bu işe bir el atsanız;)
  15. Tümer

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Evet doğru okunmuş halidir. 4.875 ayna/maruti oranıdır.

16. Tümer

Diferansiyel kilidi

Ynt: Diferansiyel kilidi Arka aksınız semi-floating (c-clip) sistemli ise ARB olmaz..
  17. Tümer

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) K: Dişli Boyutu (9.5") 8: Ayna Mahruti oranı (4.11) 5: Limited Slip Diff.
  18. Tümer

Vx 80 Renk ve Öneriler!!!

Ynt: Vx 80 Renk ve Öneriler!!!

19. Tümer

Vx 80 Renk ve Öneriler!!!

Ynt: Vx 80 Renk ve Öneriler!!! Mat siyah güzeldir. Ancak benim favorim mat sahra beji dir. LC ye iyi gider;)
  20. Tümer

YARDIM

Ynt: YARDIM ilgili vitesin senkromeçi sizlere ömür;)

Geri