Arama sonuçlarınız

1. enrico1357

cj 6 blok tamiri

Ynt: cj 6 blok tamiri selam arkadasim sana bir cep veriyorum ara ve fiyat al murat usta:0555283 53 90

2. enrico1357

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? arkadasim sana ankaradaki en iyi jeep ustasinin telefonunu veriyorum git baktir arabaya ,maden alacaksin iyice baktir arabaya. murat usta hmc amerikan jeep tel:0555 283 53 90 benim selamimi soyle para almazlar arac...
  3. enrico1357

Ankara'da Jeep Tamiri ve Ekipmanlari Üzerine Tavsiye

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye arkadasim bende kibarca uyarin icin tesekkur ederim.dedigin gibi teknik bolumede yazdim ;) ama burada kalsin istedim cunku benim gibi teknik bolumu gozden kaciranlar olabilir diye dusundum.iyi kandiller hepinize arkadaslar.

4. enrico1357

Ankara'da Jeep Tamiri ve Ekipmanlari Üzerine Tavsiye

Arkadaslar bir ay once grand cherokee zj4.0 jeep sahibi oldum ,haliyle bir cok evreden gectim >:("yani tamirat konusunda"fakat cok sansli bir insanmisim cunku karsima hep dogru kisiler cikti,bende o yuzden bu ise yeni baslamis arkadaslara yol gostermek babinda reklam yapmadan tercubemi ve...
  5. enrico1357

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Konu Özeti Gönderen açık: Dün 15:06:18Gönderen: son_kral_54 Alıntı Ekle -------------------------------------------------------------------------------- 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı...

6. enrico1357

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu arkadaslar selam oncelikle ,bende aracin gogsunu temizleyim dedim ama ne temizleme piril piril yaptim,fakat gogsu yerine monte eddim suanda yakit gostergesi full gosteriyor,fakat alt taraftada yakit az uyarisi veriyor:) tekrar...

Geri