Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
Selam ciddi kar varmış.Dağcı arkadaşlar saklıkent tarafından yürümüşler kar kalınlığı bilgisini onlardan aldım.Ayrıca yayla yazlık bir yayla kışın sadece dağcılar gider.Dediğiniz gibi kesseler kimsenin haberi olmaz.Foto yükleme konusunda photobucket kullanabilirsiniz.
Ynt: Navara Kullananlar
Gerçekten şanslıymışsınız.Anladığım kadarıyla bölgeyi tanımıyorsunuz çok riskli bir işin sonucu olarak ucuz atlatılmış diyebilirim.Karçukuru en çok kar tutan bölgedir kaldığınız yerin adı tufa dır.Lütfren daha dikkatli olun aracınızın sınırlarını iyi bilin takip ettiğim...
Ynt: KAYOFF; Erciyes Off Road Gezimiz (17 Aralık 2010)
Güzel muhabbet olmuş yıllar önce erciyes e tırmanmaya geldiğimde Hacılar dağcılık klübü ve HES sayesinde kış günü sucuk ve çaya doymuştuk.Şu an bile tadı damağımda o imkanı sağlayan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!
Ne yazacağımı bilemiyorum çok üzüldüm arkadaşları tanımasamda aynı olaya gönül vermiş insanlarız geçenlerdede Antalya da Faruk KAYHAN isminde yılların tecrübeli offroad pilotonu dağ yolunda kaza sonucu kaybettik.Çok buruk bir durum kazada yaralanan...
Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz
Telefon numaram 0 535 828 80 58 Antalya ya gelirseniz planlı bir etkinlik yaparız.Face OFFROADO7 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Bence arazi kabiliyeti olarak küçük araç daha iyi tecrübe ile sabittir.Sizin araçta iyidir bu arada.
Aslında bir çok bölgeden daha iyi olur çünki bulunduğunuz yer offroad açısından çok zengin bir coğrafyaya sahip ben Aksekiliyim dolayısı ile yaptığım iş doğrultusunda araziyi çok iyi tanıyorum.Umarım sağlam bir çekirdek kadro ile bu...
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)
Rotaları görme açısından google earth üstünde gösterebilirmisiniz.Teşekkürler.
Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)
Vay olympos turu demek benim için mistik bir yer çok severim.Umarım ziyadesiyle keyfini çıkarmışsınızdır.