Arama sonuçlarınız

1. deepfish

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı selam , bu farlar icin koruma mevcut mu acaba , arastirdim ama bulamadim

2. deepfish

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. merhaba , resimde gorunen aracimdaki stickerin 10x55cm ne ihtiyacim var , arka camurluk uzerine dusunuyorum , kasa kismina . adet 2 , tesekkurler .
  3. deepfish

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı cok kaliteli duruyorlar , ben de montajdan sonra fotolari bu basliga koyarim

4. deepfish

WARN 12000 lik Vinç

Ynt: WARN 12000 lik Vinç takip
  5. deepfish

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı eger kaldiysa bir takim rica edicem , tesekkurler

6. deepfish

Satilik Toyota Hilux Celik Tampon

Ynt: Satilik Toyota Hilux Celik Tampon hayirlisi omer bey , sahara mi aldiniz

7. deepfish

255/70/16 cooper s/t

Ynt: 255/70/16 cooper s/t jantlar 6x139.7
  8. deepfish

Aranıyor 265/70/16 cooper stt

Ynt: Aranıyor 265/70/16 cooper stt merhaba , lastikler satildi ama eger jant isterseniz resimdeki jantlardan 4 adet mevcut
  9. deepfish

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up cok nefis ilk defa goruyorum , kazasiz belasiz

10. deepfish

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz merhaba , bir hafta kadar canakkaledeyim , guzelyalida kaliyorum , yoldan cikmak isterseniz ben burdayim :)

11. deepfish

toyota hilux on differential carrier ariyorum

merhaba , disli oranlarini 4.56 olarak degistirmeyi dusunuyorum , arkada sorun yok fakat on taraf icin arb121 locker takilinca cikan parcaya ihtiyacim var . Eger tabi bu parca tahminimden pahali ise locker almak daha mantikli .
  12. deepfish

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu su debriyaj kokusundan da kurtulurum herhalde degil mi ? balata cok yeni olmasina ragmen arazide koku geliyor ki debriyaji zorlamadim .

13. deepfish

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu omer bey merhaba , sizin baslik altinda da konusmustuk , 4.56 da one diff lock ve ya carrier lazim , sanirim pradodan cikmalar oluyor , bir de ben 33 uzeri lastik yakin zamanda dusunmuyorum o acidan 4.56 nin bana ne gibi faydasi olur ?
  14. deepfish

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu selamlar , garage bolumunde gormussunuzdur 2011 hilux sahibiyim , uzerinde 285/75/16 lastik var , cekisteki kaybi tuning boxla hallettim , fakat arazide fazla zorlanmamasina ragmen debriyaj balatasindan koku aliyorum , henuz...
  15. deepfish

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ben yukseltmeden once 265-70-16 takmistim , surtme yaptigi icin 255-70-16 ya dusurdum sorun cozulmustu , fakat bu dedigim cooper st idi . stt daha disli , yaklasik 1 cm farkeder . istediginiz lastik boyutu metric olculerde yaklasik 265-75-15...

16. deepfish

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi su an sadece arkada kilidim var , one kilit su an dusunmuyorum . su halde o zaman iki adet 4.56 alabilirim , tabi sizin fikrinizi de duymak isterim . bir de arka kasayi kapattirmayi dusunuyorum , sizce deger mi ?
  17. deepfish

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi deme hocam yaktin beni simdi :) benim difflock ta deismesi gerekir mi su an sadece arkada var
  18. deepfish

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi 33 leri yedikten sonra herhalde ben de ayna mahrutiyi deistirip 35 e donebilirim , su anda 12 litre yakiyor 35 te dusunmek istemiyorum :)

19. deepfish

255/70/16 cooper s/t

Ynt: 255/70/16 cooper s/t jantlar 500 tl , guncel
  20. deepfish

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins herkese merhaba , aracin arkasini surgu kapak panjur benzeri bir sistemle kapatmayi dusunuyordum fakat pek bir avantaj saglamayacagina karar verdim . Sizce bana komple kapatmanin ne gibi eksi ve artilari olur . Bana gore...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR