Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: pro comp.6x139.7 10x15 jant
pardon merak ettigim bir konu var , offset ne kadar eksi olursa lastik o kadar disari mi cikiyor ? hilux um icin dusundugum ebatlardan bir tanesi 33/12.5/15 ve ya 32/11.5/15 . her iki ebat icin de sanirim 10" uygun , fakat nasil durur ve ya...
selam , lastiklerde ebat buyutecegim icin , yaklasik 6000 km ve agirlikli olarak otobonda kullandigim lastiklerimi satiyorum. istepne haricinde lastiklerde tamirat yoktur. 5 adet icin istedigim fiyat : 800 tl . tesekkurler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)
arkadaslar sabah tam hazirlanirken acil bir isim cikti , baska bir geziye insallah , umarim keyifli bir gun olmustur , fotolari bekliyorum
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)
otoban ucretsiz , kgs , ogs olmadan gecebilirsin , kusura bakma mesaji gec gordum , umarim okursun , bayram tatili sebebiyle 5 eylule kadar tali yol otoban :)
acaba konvoyda lastik indirme aparati ve kompresor olan arac var mi ? malum parkur kum ve kaya
1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi)
2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (2 Kişi)
3-Serkan SAYGAN, Land Cruiser (3 Kişi ( Murat Oz TezzMertek ve Ademi Pirhan))...
aracimda bulunan 255/70/16 cooper st leri satmayi dusunuyorum , iyi durumda 285/75/16 cooper stt ve uygun jant ariyorum . Satmayi , degistirmeyi dusunen varsa hemen talibim .
Ynt: izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?
niyazi abi merhaba , ahmet usta ile telefonda gorustum , bayramdan sonra gidebilirim , ome kit aldim salonda bana bakiyolar bir haftadir , bir de arb tampon gelicek , keske izmirde ahmet usta ve ya...
Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)
cok tesekkurler bu belgesel tadinda anlatim icin , rica etsem offroad arac ile gidilebilecek rotalari google harita olarak paylasabilir misiniz ? tesekkurler