Arama sonuçlarınız

1. deepfish

Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım

Ynt: Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım +1 rakipsiz bir sele , alirsaniz yagmurda dikkat edin , gercek deridir . Eger gezileriniz uzun olacaksa camelbak tavsiye ederim , ben avda bile kullaniyorum . 3 litreye kadar olan modelleri var .

2. deepfish

toyota 15" jant takimi ve bridgestone at 265/70/15 lastik

selamlar , lastikler 5000 km otobanda kullanilmistir , mayis ayinda 16" cooper st lere gecmistim , isime yaramayacagi icin satiyorum . lastik ve jantlarda hicbir sorun yoktur . Jantlar orijinal hilux adventure jantlaridir ( 6 x 139.7 ) takim halinde istenirse 800 tl , lastikler 4...
  3. deepfish

Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı mert bey eger iyi durumdalarsa ve arb tampona uyarsa talibim .

4. deepfish

izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

Ynt: izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim? rica etsem konuyu tasiyabilir miyiz , izmirli arkadaslar gormedi mesajimi herhalde
  5. deepfish

toyota hilux lastik icin yardim

Ynt: toyota hilux lastik icin yardim bu arada on tampon da arb sahara ile degisecek eklemeyi unutmusum

6. deepfish

toyota hilux lastik icin yardim

merhaba , herkese iyi bayramlar , 2011 hilux aracima ome suspension kit aldim , henuz monte ettirmedim , merak ettigim konu acaba kupayi yukseltmeden 285/75/16 lastik takabilir miyim , dodiklerde vs. lerde tadilat gerekir mi , arac yaklasik 400 tork cekisten duscegini sanmiyorum...

7. deepfish

Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı 700 ff ler satildi mi acaba ? eger satilmadiya foto alabilir miyim , hilux arb sahara tamponda ve ya tavan sepetinde delici olarak dusunuyorum , tesekkurler
  8. deepfish

vinc seciminde yardim

Ynt: vinc seciminde yardim ne kadar yogun kullanicam bilmiyorum ama sentetik halatli 1000 lira civarinda bir vinc alip , butce oldugunda o vinci arkaya tasiyip one de bir warn olabilir . tavan sepeti , tampon , lambalar , snorkel , amortisor , lastik derken warn a 3000 lira ayrilmiyor...
  9. deepfish

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Nurullah bey merhaba , sticker siparis verebiliyor muyuz hala ?

10. deepfish

vinc seciminde yardim

Ynt: vinc seciminde yardim arastirdigim kadari ile britpart vincler de iyi ozelliklere sahip , 12000 lik modelini alabilirim . land rovera parca ureten bir firma kalitesiz bir vinc yapmaz sanirim , sonucta cogu vinc cinde yapiliyor

11. deepfish

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi cok guzel olmus tebrik ederim , daha once sormustum fakat yanit alamadim , acaba yakitta ve aracin cekisinde ne gibi farklar oldu , tesekkurler
  12. deepfish

vinc seciminde yardim

Merhaba , yaklasik 2 ton olan toyota hilux aracim icin arb sahara tampona uyumlu vinc ariyorum . Power 12000 sentetik halatli , tjm ox 12000 ve smittyblit (sanirim sadece 8000 lbs mevcut stokta ) arasinda kaldim . warn pahali oldugu icin dusunmuyorum . Onerilerinizi bekliyorum , tesekkurler

13. deepfish

T- Max EWI- 12000, kablosuz kumandalı, BA 2607.

Ynt: T- Max EWI- 12000, kablosuz kumandalı, BA 2607. merhaba , arb sahara tampona uyumlu mu , tesekkurler
  14. deepfish

izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

Herkese merhaba , ben Umut , izmir cesmede yasiyorum . 2011 hilux adventure 2.5 sahibiyim . Aracim 11000 e geldi artik onu yavas yavas offroada hazirlamak istiyorum . Ilk etapta aklima gelen ome suspansiyon kit ve arb model tampon . Daha sonra arkaya arb diff.lock dusunuyorum ...

Geri