Arama sonuçlarınız

1. hudev

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam şaban usta .şimdiki araçta daha oynamalar yapacakmısın yoksa direk yeni bir çalışmayamı başlamayı düşünüyorsun

2. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı oldumu şimdi usta, neden cumartesi gidilmiyor.pazar istanbul gözüktü bize.size iyi eğlenceler.videoları iyi çekin.
  3. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam usta gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz. takibe devam. yeni gezilerimiz ne zaman. oyuncağı izlemek gerçekten zevkli.

4. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhabalar. sonunda videoyu yükleyebildim.iyi seyirler.şaban usta sağolsun bizi neredeyse hiç bırakmadı.http://youtu.be/aQGoMx9lb6A
  5. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhabalar.ustalar.videoları beğendiğinize sevindim. yeni videoları editlemekle meşkulüm şu anda.sanırım bu gece geç saatlerde veya sabah görüntüleri ancak yükleyebilirim.sonuçta bundan sonra gelecek videolar ful hd olduğu için zaman gerekiyor.şaban...

6. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhabalar.yeni videolar geldi .dahasıda gelecek.http://youtu.be/159JetP-klk

7. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta merhaba. Senin videoları şuan izliyorum. Benim çektiğim videoları kendimce düzenledim. Ses haricinde sanırım görsellik olarak tatmin edici oldu. İzleyenlere de araç hakkında yeterli fikir sahibi olmalarında görsel olarak umarım yardımcı olmuştur...
  8. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhaba şaban usta.pazar günü için program bellimi.araziye çıkıyormusun.
  9. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhabalar.şaban usta .inşallah bir aksilik olmazsa bende guruba dahil olabileceğim.hep gelmek istedim.birtürlü işlerimden dolayı fırsat yaratamadım.yarın bir aksilik olmazsa yanına uğrayacağım.tekrar kolat gelsin koca usta.

10. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta.bundan sonraki videoları biraz daha dikkatli itinayı gösterek çekilirse daha iyi olur.bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim.belki benim çekeceğim videolar daha izlenilir keyfi sunar.haber bekliyorum.

11. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhaba şaban usta .valla şimdi olmuş usta videolarını youtup ta izledim.yine serzenişte bulundum.neden ben orada yoktum.yalnız insanın kendi eseriyle gururlanması kadar tatmin edici bir şey olamaz vallaha keyfin yüzünden okunuyor. ne güzel.sonunda...
  12. hudev

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? syn dustaro.iyisabahlar.yakın zamanda bende duster almak istiyorum. araçta arkada kilitözeliği varmı veya benzerı birşey.birde araç ağır dört çeker oluyormu merak ettim.bende vitara var.vitarayı aratırmı.

13. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam şaban usta hadi biraz daha gayret şu canavarı arazide görmek için sabırsızlanıyorum.en yakın zamanda tekrar uğrayacağım.inşallah aksilikler olmadan işin sonunu biran önce getirirsin. kolay gelsin.
  14. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı kameramı o hazır:)
  15. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı yaa şaban usta .beni çağırmazsın .ya işte böyle fotoğrafsız videosuz kalırsın işte.bir dahakine sakın böyle hata yapayım deme.http://www.gezenbilir.com/media/Smileys/default/cool.gif

16. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Selam Şaban Usta. Ortamda çok ses olduğundan dolayı videoda ki ses biraz bozuk çıktı. Canavarın sesi biraz baltalandı ;D İlgilenler idare ediversinler artık. Daha uzaktan çekmek lazımmış. Kolay Gelsin...
  17. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ya sabır ya sabır.arkadaş parayı veriyorsun çokbilmişlik bilginin önüne geçiyor valla sana kolay gelsin usta.ha biraz daha sabret.
  18. hudev

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı usta kolay gelsin. duymak yetmez görmek ve hissetmek lazım.yaşamak lazım.inşallah seni arazidede utandırmaz ustalığında utandırmadığın gibi.bugün uğramayı düşünüyorum bakalım canavarın esası ne alemde.

19. hudev

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı gerçekten güzel olmuş.tebrikler.cihazın dış kabını değiştirme şansınız varmı.kare veya dikdörtgen gibi.olmaada olur da.olursada montaj sonrası araçla daha uyumlu bir görüntü olur diye düşünüyorum.birde bunun montaj sonrası maliyeti bize tam olarak nekadar olur...
  20. hudev

Vitara Ustası !

Ynt: Vitara Ustası ! merhaba.bende çerkezköydeyim.yaklaşık 8 yıldır çerkezköy ,çorlu,silivri,lüleburgaz civarında işin ehlini bulamadım.allahtan ki bu süre boyunca iki defa usta aramak zorunda kaldım.bende ısrarla maslak aksiyon suzuki derim.yüksek yakıt tüketimine burada çare buldum.ve aracımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR