Arama sonuçlarınız

1. M

Dubrovnik - Herceg Novi - Kotor İçin Öneriniz Lazım.

Ynt: Dubrovnik - Herceg Novi - Kotor İçin Öneriniz Lazım. temmuz başında aynı istikameti gezdim. saraybosna - mostar-poçitel-dubrovnik-kotor-budva-sveti stefan-mostar-saraybosna. toplam 820 km. mostarda mostar inn otelini tavsiye ederim. köprüye çok yakın. adam başı 15 Euro kahvaltı dahil...

2. M

STOCKHOLM HAKKINDA..

Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA.. öncelikle stockholm çok iyi bir ulaşım ağına sahip. bundan önceki seyahatlerimde her zaman araç kiralardım. yaptığım araştırmalarda stockholmde buna gerek kalmadığını anladım. pişman da olmadım. stockholm merkez istasyondan kalacağınız gün sayısına göre çoklu bilet...
  3. M

VENEDİK HAKKINDA..

Ynt: VENEDİK HAKKINDA.. havaalanından actv otobüsleriyle, venedik içinde vaporettolarla ulaşım sağlanıyor. ben murano ve burano adalarına da gitmek istiyorum. öğrenmek istediğim 12 saatlik, 24 saatlik ulaşım kartalrı var. bunları havaalanından mı alıyoruz, yoksa venediktemi? ulaşım konusunda...

4. M

VENEDİK HAKKINDA..

Ynt: VENEDİK HAKKINDA.. direkt venedik yapacağım nasipse. bir gece iki gün kalacam. kısa zamanda iyi gezeyim istiyorum.
  5. M

STOCKHOLM HAKKINDA..

Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA.. replay 37 stockholm hakkında öğrenmek istediklerinize soru cevap şeklinde yardımcı olabilirim

6. M

VENEDİK HAKKINDA..

Ynt: VENEDİK HAKKINDA.. ilginize teşekkür ederim.

7. M

VENEDİK HAKKINDA..

MERHABA, 30 AĞUSTOS TARİHİNDE VENEDİĞE YAPACAĞIM GEZİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN VENEDİK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.. İNTERNETTEN BAYAĞI BİR ARAŞTIRMA YAPTIM. AMA GİDİP GÖREN ARKADAŞLARIN DA DENEYİMLERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM
  8. M

STOCKHOLM HAKKINDA..

Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA.. verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim.mesajınıza geç cevap yazdım. yolculuğumu tamamladım. sizin de söylediğiniz ve yaptığım araştırmalar sonucunda flybussarna ve tunnelbanayı kullandım. ilginize çok teşekkür ederim
  9. M

STOCKHOLM HAKKINDA..

MERHABA ARKADAŞLAR.. NASİPSE 16 HAZİRANDA STOCKHOLMDE OLACAĞIM. STOCKHOLM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARDAN GELEBİLECEK BİLGİLERE SEVİNİRİM. YURTDIŞINDA HER ZAMAN ARAÇ KİRALIYORDUM, BU DEFA KİRALAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. BU SEBEPTEN ULAŞIM HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSEM DE SEVİNİRİM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

10. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA ROMADA ÇİFT KİŞİLİK ODADA GECELİĞİ KAHVALTI DAHİL 37 EUROYA KALDIK. FLORANSADA 49 EUROYA FLORANSA PRESİDENT(****) ADLI BİR OTELDE KAHVALTI DAHİL KALDIK. YANLIZ İTALYADA ŞEHRE GÖR ŞEHİR VERGİSİ ALIYORLAR. ROMADA KİŞİ BAŞI 2 EURO, FLORANSADA 3 EURO ALIYORLAR. OTEL...

11. M

araba kiralama hakkında

merhaba. isviçre konsolosluğundan almış olduğum vizeyle basel üzerinden bir seyahat planlıyorum. daha önceden basele gittim, araçta kiraladım. benim öğrenmek istediğim: havaalanına bayağı erken inecez. indiğimiz saate en yakın olarak havaalanının fransa tarafındaki araç kiralama bürosu açık...
  12. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA YAZIMIN SONUNDA SYN. MUSTAFA DERMANLI'YA YAPMIŞ OLDUĞU GEZİNİN PDFİNİ YOLLADIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. ROMA GEZİSİNDE NOTLARININ ÇOK FAYDASI OLDU.

13. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA ROMA
  14. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA VATİKAN
  15. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA ROMA VE VATİKAN

16. M

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA SAN GİMİGNANO