Arama sonuçlarınız

1. N

Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Zerrin biliyorum yakın da Baran'ın sınavı var pazartesi o nedenle iki günlük program yapamıyorum.sabah gidiş saati sorun değil, akşam dönüş saati önemli olacak bizim için...olmazsa biz erken ayrılırız.

2. N

Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009) Zerrin programın değişme durumu varsa Ankaraya yakın biryerlere gidelim, içinde off-road ve yürüyüş olsun.Günübirlik olursa biz de gelebiliriz.
  3. N

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Ben Çiğdemin beni sattığını yazmayacaktım ama kendisi yazmış!Sağolsun yol boyunca gözünü benden ayırmamış...Son 60 hatta son 30 km bitmek bilmedi.sunroof kapanmadığından arabanın içi soğuk ve gürültülüydü.sanırım...

4. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor amin
  5. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor çok sevdim bunu...sırada şampiyonluk var...

6. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Hülya Hanım, FreeLander' ınızın Sun-Roof' u kapanmıyordu ya? Ne oldu, tamir oldu mu? Sağolun Alfonse, yaptırdım sun-roofu.dönüşte biraz gürültülü ve soğuk bir yolculuk yaşadım sadece.Senin arabanın tünelde...

7. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Sözümü unutmam Çiğdemcim, ben de sana yol arkadaşlığın için teşekkür etmek isterim.Part-time katılabildiğim bu etkinlikte cumadan kamp yerine giderek yolu öğrenmiş oldum.En kısa zamanda görüşmek üzere...
  8. N

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) geyik görülmüş diye yazıldı sanırım ben geyik muhabbeti sanmıştım, GERÇEKMİŞ!!! çok güzel fotoğraflar Düzcenin farklı yerlerinde güzel geziler yapmışız ellerinize sağlık...
  9. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey çok güzel gerçekten...ne kadar şirin bir kirpicik.

10. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Sevtapcım geçmiş olsun, değiştirecek misin gerçekten aracını? Alper bey fotoğraflar çok güzel...

11. N

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Yüksel bey, boncuk kamufle olmuş...biran bulamadım fotoğrafta.çok şeker kerata
  12. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Adnan abi,Alfonse ve Son foto Serdar bey

13. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) sololar
  14. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) güzeldere şelalesi
  15. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) ....

16. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) samandere şelalesi
  17. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) kamptan ayrılıyoruz
  18. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Az önce yazmayı unuttum.bizim tarafta mangal işini üstlenen Mürşatın da ellerine sağlık...

19. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) kampın yemek organizasyonu olsa da Adnan abinin kendi organizasyonu devam ediyor, ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi.
  20. N

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Bendeki fotolardan derlediklerim.

Geri