Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
Zerrin biliyorum yakın da Baran'ın sınavı var pazartesi o nedenle iki günlük program yapamıyorum.sabah gidiş saati sorun değil, akşam dönüş saati önemli olacak bizim için...olmazsa biz erken ayrılırız.
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
Zerrin programın değişme durumu varsa Ankaraya yakın biryerlere gidelim, içinde off-road ve yürüyüş olsun.Günübirlik olursa biz de gelebiliriz.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Ben Çiğdemin beni sattığını yazmayacaktım ama kendisi yazmış!Sağolsun yol boyunca gözünü benden ayırmamış...Son 60 hatta son 30 km bitmek bilmedi.sunroof kapanmadığından arabanın içi soğuk ve gürültülüydü.sanırım...
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Hülya Hanım,
FreeLander' ınızın Sun-Roof' u kapanmıyordu ya? Ne oldu, tamir oldu mu?
Sağolun Alfonse, yaptırdım sun-roofu.dönüşte biraz gürültülü ve soğuk bir yolculuk yaşadım sadece.Senin arabanın tünelde...
Sözümü unutmam Çiğdemcim, ben de sana yol arkadaşlığın için teşekkür etmek isterim.Part-time katılabildiğim bu etkinlikte cumadan kamp yerine giderek yolu öğrenmiş oldum.En kısa zamanda görüşmek üzere...
Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)
geyik görülmüş diye yazıldı sanırım ben geyik muhabbeti sanmıştım, GERÇEKMİŞ!!! çok güzel fotoğraflar Düzcenin farklı yerlerinde güzel geziler yapmışız ellerinize sağlık...
Sevtapcım geçmiş olsun, değiştirecek misin gerçekten aracını? Alper bey fotoğraflar çok güzel...
Az önce yazmayı unuttum.bizim tarafta mangal işini üstlenen Mürşatın da ellerine sağlık...
kampın yemek organizasyonu olsa da Adnan abinin kendi organizasyonu devam ediyor, ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi.