Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Başta Serkan bey olmak üzere Dosota ve misafirperver Düzce halkına teşekkürler...Çok ayrıntılı düşünülmüş bir organizasyondu.Şelaleler ise muhteşemdi.
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
sizi meşgul etmek istemem biz şimdilik tek aracız sanırım ankaradan cuma gelen...kaynaşlıdan çıkınca ararım, teşekkürler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Serkan bey katılım çok olacak, siz de yoruldunuz epey, daha da yorulacaksınız...bugün nasıl geçti, kar durumu nedir?biz yarın 2 kişi geliyoruz.kamp nerede olacak acaba?
Merhaba fiyat olarak soruyorsanız eğitimler ve fethiye turu ile birlikte 560 tl uygun görünüyor.dalışa devam edeceğinizden eminseniz komple bir sunum olmuş.tereddütünüz varsa önce bir deneme dalışı yapmanızı tavsiye ederim.ama ben de eğitimleri alıp başlamıştım bu işe...siz bilirsiniz.
Listelerken kayıplar oluyor sanırım ben görünmüyorum son listede...
01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys...
o tarihlerde abantta toplantılarım olacak ne yazık ki gelemiyorum...çok güzel bir etkinlik olacağına eminim.
Ynt: Board Oyunu...
Alfonse, sana gelen e-mail'de "bu konudan haberdar edilmek istemiyorsanız tıklayın" gibi bişey olacak.oraya tıkla, açılan sayfada "evet" "hayır" yazıyor...hayırı işaretle.kolay gelsin
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
ben de sigarayı bırakalı 5 ay falan oldu herhalde...bence birine "sigarayı bırak" demek çok itici...ben içerken birisi bu sihirli kelimeleri söylediğinde daha çok içerdim...hepimiz zararlarını biliyor olsak ta içiyoruz-içiyorduk.bırakma sürecin olgunlaşma...
Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta
Kıbrısa giden ekibi kutluyorum, bir mersinli olarak o feribot yolculuğunun ne kadar eziyetli olduğunu ve hep arıza yaptıklarını bilirim.yorgunluklar unutulur güzellikler ve dostluklar kalır umarım...