Arama sonuçlarınız

1. N

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Başta Serkan bey olmak üzere Dosota ve misafirperver Düzce halkına teşekkürler...Çok ayrıntılı düşünülmüş bir organizasyondu.Şelaleler ise muhteşemdi.

2. N

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) sizi meşgul etmek istemem biz şimdilik tek aracız sanırım ankaradan cuma gelen...kaynaşlıdan çıkınca ararım, teşekkürler
  3. N

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey katılım çok olacak, siz de yoruldunuz epey, daha da yorulacaksınız...bugün nasıl geçti, kar durumu nedir?biz yarın 2 kişi geliyoruz.kamp nerede olacak acaba?

4. N

Kurs Fiyatı Değerlendirme

Merhaba fiyat olarak soruyorsanız eğitimler ve fethiye turu ile birlikte 560 tl uygun görünüyor.dalışa devam edeceğinizden eminseniz komple bir sunum olmuş.tereddütünüz varsa önce bir deneme dalışı yapmanızı tavsiye ederim.ama ben de eğitimleri alıp başlamıştım bu işe...siz bilirsiniz.
  5. N

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? biz de kardeşimle yolun kenarında oturur kayserideysek 33, mersindeysek 38 plaka araç geçmesini beklerdik

6. N

Ayvalık Biraz Yelken, Biraz Dalış (23 - 26 Nisan 2009)

Ynt: Ayvalık Biraz Yelken, Biraz Dalış (23 - 26 Nisan 2009) Ayvalıkta hiç dalışım yok bu sene olur umarım

7. N

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Listelerken kayıplar oluyor sanırım ben görünmüyorum son listede... 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys...
  8. N

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) yola bakmamıştım ben ilk defa gideceğim doğru önceymiş...
  9. N

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) dalışı o kadar özledim ki belgesellere bile tahammül edemiyorum artık...

10. N

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu /...

11. N

Ayvalık Biraz Yelken, Biraz Dalış (23 - 26 Nisan 2009)

Ynt: Ayvalık Biraz Yelken, Biraz Dalış (23 - 26 Nisan 2009) ne güzel yapmışsınız dalış ve yelken...harika
  12. N

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) o tarihlerde abantta toplantılarım olacak ne yazık ki gelemiyorum...çok güzel bir etkinlik olacağına eminim.

13. N

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) ben böyle kamp yemeği görmedim, hepinize afiyet olsun...
  14. N

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II yağmur denizde mi, karada mı?
  15. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Alfonse, sana gelen e-mail'de "bu konudan haberdar edilmek istemiyorsanız tıklayın" gibi bişey olacak.oraya tıkla, açılan sayfada "evet" "hayır" yazıyor...hayırı işaretle.kolay gelsin

16. N

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ben de sigarayı bırakalı 5 ay falan oldu herhalde...bence birine "sigarayı bırak" demek çok itici...ben içerken birisi bu sihirli kelimeleri söylediğinde daha çok içerdim...hepimiz zararlarını biliyor olsak ta içiyoruz-içiyorduk.bırakma sürecin olgunlaşma...
  17. N

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... dalış
  18. N

Burçların Arapçası...

Ynt: Burçların Arapçası... Fatoş, sığır-ül camışın yanında bence seninki iyi kalıyor :) boğa arkadaşlar darılmayın lütfen

19. N

Burçların Arapçası...

Ynt: Burçların Arapçası... benim burcum mahsulat-ı derya :) denizi çok severim zaten...
  20. N

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Kıbrısa giden ekibi kutluyorum, bir mersinli olarak o feribot yolculuğunun ne kadar eziyetli olduğunu ve hep arıza yaptıklarını bilirim.yorgunluklar unutulur güzellikler ve dostluklar kalır umarım...

Geri