Arama sonuçlarınız

1. gurcell

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hayırlı uğurlu olsun. İşinde başarılar dilerim. Ben zat-ı muhteremi değiştirmeyi düşünüyordum lakin bi hesap kitap işi yapınca anladımki uzun bir süre birlikte takılacağız. :D

2. gurcell

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Abi kendisiyle görüştükten sonra msj ınızı okudum, İlk görüşmemizde iyi dileklerinizi iletirim kendisine. Hoş bulduk blaaaderrr... Hoşbulduk süleyman abey. Tükkan işlerinde şu ara ne yazıkki pek tat tuz yok. Seni sormalı Abi, nasılsın? Uzun zamandır...
  3. gurcell

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşbulduk mutto nasılsın dostum. İstanbylda bol şans dilerim, zor bir şehir, Allah yardımcın olsun. Zat ne alemde? sattınmı?.

4. gurcell

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Prooo murat abinin 506 lı numarası iptal olmuş, bende başka numarası yok sana zahnmet özelden yollayabilirmisin? Nasılmış? durumu hakkında bilgin var mı?
  5. gurcell

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşbulduk. Böyle güzel bir forumda yeni dostların arasında olmak cidden çok güzel. Hoşgördüüük procan... Senin araç arayışın ne durumda buldunmu kafana göre birşey? Geçen konuştuktan sonra benim de kafama yattı gibi gibi birşeyler. :D

6. gurcell

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Selam arkadaşlar. Ben Ankaradan gürcell. Yaş 32. Beni tanıyanlar genelde tatlı su motorcusu derler.

Geri