Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj 8 t 176 şanzıman
T176 nın geri vites dişlisini- 1. ve 2. vites dişlisini-sekromenjlerini-sekromenjleri tutan tırnakları-vites aylarını-vites kolunu ve şanzıman bilyalarını değiştirdim. masrafı 1.000 TL yi geçti. Ankarayı aramıştım 2.000 TL istediler. tabi onun da içinden ne çıkacak...
Ynt: CJ5'im için Üst Tente Hakkında
üstat 84 cj8 sahibi olarak sana tavsiyem odur ki bu arabaları elden çıkarmak lazım.para ve emek kaybıdır.zevk değil işkencedir. Kim ne derse desin....
Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama
Arkadaşlar;
Çoğu insanın bir merakı vardır. Benimki malesef birden fazla. CJ8 im, 76 otomatik novam ve 80 otomatik silverado m.
Gündüz avukatlık akşam ve hafta sonları tamircilik yapıyorum.Arabalarımı alan garajım ve içerisinde...
Değerli Gezenbilir kullanıcıları;
1984 model CJ8 ime 1996 veya 1997 model 5.2 grand cherokee nin motor şanzıman ve diferansiyellerini takmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşların fikir ve yardımlarını bekliyorum.
Ynt: Willys Kilometre Saati Alınık
bende cj8 den çıkma gayet temiz durumda kilometre saati var.hararet ve benzin göstergesi de çalışıyor.150 TL ye bırakabilirim.
Ynt: 1984 Model CJ8 Orijinal Sac Kabin ve Kapıları
araç 52 plaka. alan olursa satacağım yerine wrangler alacağım. satamazsam kısaltıp cj7 ye çevireceğim
Ynt: 1984 Model CJ8 Orijinal Sac Kabin ve Kapıları
T176 ve DANA 300 beraber 2.500 TL
Ön diferansiyel 2.000
arka diferansiyel 1.000 TL
Motor (Faturalı) 2000 TL
Aracımı CJ-7 ölçülerinde kesip üzerini tente yapacağımdan dolayı mevcut sac kabini satıyorum. Kesinlikle çürük ve darbe yoktur. Fotoğraf temsili değil, aracın kendi fotoğrafıdır.
FİYAT:3.500 TL dir.
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor
üstat hayırlı olsun kolay gelsin. ben de silverado yaptırıyorum. çamurluğu nerde bastırdınız. bana da lazım iletişim bilgisini verebilirmisiniz?
Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ
üstat cj şehir içinde kullanılacak araba değil.kim ne derse desin. cj yi şehir içinde kullanmak hem sana işkence hem yanındaki yolculara çoluğuna çocuğuna eşine dostuna hem de kesene işkence olur.
cj5 ve cj6 s kapı olduğu için onlara oturup kalkmak...