Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj-5
selamlar cengiz bey..
araç 76 model ..büyük ihtimal 3.800 motorlu ve ön frenler kampanadır..seçim sizin fakat fiyat olarak çok pahalı bence...
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..elbette elimden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.. :)
orkun çıkar şu canavarı artık yahu... ;D baya özlettin kendini.. ;)
iksje teşekkür ederim..ilk fırsatta tanışmak üzere..selamlar.. :)
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
selamlar..
öncelikle sizinde bir cj istediginizi forumlardaki yazılarınızdan anlamıştım.ugraştırıcı bir araç oldugunu anlamışsınızdır ;D..benim cj ye şu ana kadar hiç abartmıyorum 40.000 gibi bir rakam harcadım..ve hala biraz eksiklerim var.. ;D
şu ana kadar...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
vardır bir bildikleri....izmit,bolu,ankara vs.. illerinden katılım düşmez inşallah..!
Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı
Selamlar..
Yaşadıgınız olay çok daha fazla üzücü bir sonuç verebilirdi..büyük geçmiş olsun.. :(
şikayetinizi imkanınız varsa tüketici mahkemelerine iletmenizi dilerim....tekrar geçmiş olsun :(
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Yahu bendemi bungalov a geçsem. ::) hazır bahanemde var ;D hepiniz bungalovdasınız
Ynt: Jeep Tavsiyesi?
sami selamlar..
yanlış bilgi için kusuruma bakmayın..karşılaştıgım ve sahibi oldugum tüm cj 8 lerde 44 vardı..tam anlamıyla araştırmamıştım
Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)
hasan abi çok keyifli bir etap kısa ama derin kanal geçişleri ve zemindeki azda olsa çamur... ::) yani tadından yenmez ;D ... soguma işine gelince sanmıyorum...keyif aldıgını hisettim.. :-\
faith ne yaptınız öyle yahu.. :o...
Ynt: Bu da Benim 4x4 Lada'm
stepne olmamış ;D niva başarılı bir araç hele ok lastiklerle tadı başka oluyor..ama günlük olarakta kullanacaksanız başka lastiklere yönelin..yoksa asfalt kullanımında ok 144 bol adrenailnli olur. ;D
ortak kusur görülen stepne için,tavana sepet yaptırabilirseniz...
Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)
peşinizden ben,fatih,adem abi ve adem abinin arkadaşları 4 araç bizde girdik..aslında tam offroad ruhuna uygun bir alan ve birkaç degişik etaplar keşfettik..ama dediginiz gibi seyirci etabına dönmemiz gerektiginden yarım bıraktık...