Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009) Neyseki haftasonu kamp var :D yoksa çatlardım valla.. süpersiniz..

2. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Barış hep sana denk geliyor....ayda yılda bir giderim oraya ;D tanışmak isterim seninle .. selamlar.. :)
  3. tuncaaayy

cj-5

Ynt: cj-5 selamlar cengiz bey.. araç 76 model ..büyük ihtimal 3.800 motorlu ve ön frenler kampanadır..seçim sizin fakat fiyat olarak çok pahalı bence...

4. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 ;D youtube ta var birtane..corvette ile kalkış yapan.. :D ne yapalım bizde kenarda izleriz heralde.. ::)
  5. tuncaaayy

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) 1- Yüksel Uysal ( yuysal) +1 İstanbul Cuma 2- Sevtap Dilek Çimen ( SDC) İstanbul Cumartesi 3- Mucahit Maden ( redine)...

6. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..elbette elimden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.. :) orkun çıkar şu canavarı artık yahu... ;D baya özlettin kendini.. ;) iksje teşekkür ederim..ilk fırsatta tanışmak üzere..selamlar.. :)

7. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 selamlar.. öncelikle sizinde bir cj istediginizi forumlardaki yazılarınızdan anlamıştım.ugraştırıcı bir araç oldugunu anlamışsınızdır ;D..benim cj ye şu ana kadar hiç abartmıyorum 40.000 gibi bir rakam harcadım..ve hala biraz eksiklerim var.. ;D şu ana kadar...
  8. tuncaaayy

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) vardır bir bildikleri....izmit,bolu,ankara vs.. illerinden katılım düşmez inşallah..!
  9. tuncaaayy

Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı Selamlar.. Yaşadıgınız olay çok daha fazla üzücü bir sonuç verebilirdi..büyük geçmiş olsun.. :( şikayetinizi imkanınız varsa tüketici mahkemelerine iletmenizi dilerim....tekrar geçmiş olsun :(

10. tuncaaayy

Brezilya'dayım; Olinda, Recife, Salvador

Ynt: Brezilya'dayım; Olinda, Recife, Salvador Resimler ve anlatımınız için teşekkür ederim..Fotograf makinaniz için üzüldüm.. :(

11. tuncaaayy

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Yahu bendemi bungalov a geçsem. ::) hazır bahanemde var ;D hepiniz bungalovdasınız
  12. tuncaaayy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Listeyi düzeltiyorum Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) 3-Tuncay Özay(tuncay cj) 4- Berk Saraç (Berksito) + 1 KARAVAN: 1- PANSİYON: 01- Seval Duban (SEVAL) ( 2 kişilik...

13. tuncaaayy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) 3-Tuncay Özay(tuncay cj) KARAVAN: 1- PANSİYON: 1- Seval Duban (SEVAL) 2- Faruk Bedir (frkbdr) 2 kişilik oda - Ödeme Yapıldı. +
  14. tuncaaayy

Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun murat nice saglıklı ve mutlu yıllar dilerim..selamlar.. :)
  15. tuncaaayy

Özel İmalat Off-Road Aracım

Ynt: Özel İmalat Off-Road Aracım güle güle kullanın!emeginize saglık..

16. tuncaaayy

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) etap süpermiş.. :o
  17. tuncaaayy

Jeep Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Tavsiyesi? sami selamlar.. yanlış bilgi için kusuruma bakmayın..karşılaştıgım ve sahibi oldugum tüm cj 8 lerde 44 vardı..tam anlamıyla araştırmamıştım
  18. tuncaaayy

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) hasan abi çok keyifli bir etap kısa ama derin kanal geçişleri ve zemindeki azda olsa çamur... ::) yani tadından yenmez ;D ... soguma işine gelince sanmıyorum...keyif aldıgını hisettim.. :-\ faith ne yaptınız öyle yahu.. :o...

19. tuncaaayy

Bu da Benim 4x4 Lada'm

Ynt: Bu da Benim 4x4 Lada'm stepne olmamış ;D niva başarılı bir araç hele ok lastiklerle tadı başka oluyor..ama günlük olarakta kullanacaksanız başka lastiklere yönelin..yoksa asfalt kullanımında ok 144 bol adrenailnli olur. ;D ortak kusur görülen stepne için,tavana sepet yaptırabilirseniz...
  20. tuncaaayy

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) peşinizden ben,fatih,adem abi ve adem abinin arkadaşları 4 araç bizde girdik..aslında tam offroad ruhuna uygun bir alan ve birkaç degişik etaplar keşfettik..ama dediginiz gibi seyirci etabına dönmemiz gerektiginden yarım bıraktık...

Geri