Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
bugün 2 aydır sorunlu olan marşı nihayet yaptırdım..yarın best top ı söküp hardtopu takıyoruz..hayırlısı bakalım..
Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları
amatör denizci el kitabı (ADEK)almanızı tavsiye ederim..sınavda çıkacak tüm sorularun cevabı o kitapta..ve teknede bulunması zorunlu ekipman listesindedir..saygılar..
Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları
merhaba..
siz öncelikle yelken kursuna gitmelisiniz.zaten kursta göreceginiz egitimle kendinize uygun tekne belirginleşmeye başlar..tekne sahibi eş dost varsa eger bol bol muhabbet edin.kaç metrelik olacagı,yapı malzemesi,fonksiyonelligi,motoru,yaşı ve...
Ynt: Genişletilmiş Cj ?..
benim bildigim 3 tanesi
atilla ustanın
kavacık ta birtane siyah aynızamanda otomatik vites
birde ilanlarda toplanmak üzere olan var..
Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?
terios un sıfırını kız arkadaşım aldı...birazda benim zorumla :D
az buçuk tahminlerimle aldırdım....ve hiçte ummadıgım bir performans sergiledi..
arazide ilk ben denedim..o da benim cj yi kullanmıştı.. (kader işte yoksa hiç vermezdim cj yi.. ;D )cj...
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
ardanın cj si mustafa abi ile yol arıyorlar..ugur abi ve ben beklemedeyiz ;D arada hüseyin avşarıda kaybetmişiz bagır çagır onu arıyoruz.. ;D
Ynt: M37 Dodge
m 37 askerde dış görev ve devriye için günlük kullandıgım araçtı...bir kamyonettir..bunlar reo..m37 reonun minyatür hali gibidir...en akılda kalıcı yanı marşı reolar gibi gaz pedalının üstündedir..benzinli ve 6 silidir motoru var..el frenide arazi şanzumanının hemen yanındakş...
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
akü patlaması askerdeyken kullandıgım m 37 reo kamyonette başıma gelmişti..çift akülü bu araçın aküleri sag ikili koltugun altındaydı ve koltuk sabitlemesi için kullanılan arkada 90 dereceye geldiginde seyyarlaşan menteşeler,önde ise iki tane bavul kilidi gibi...