Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Turbo 3000 Mobil Anten (Sıfır)
Selam,Sevgiler,Saygılar diyerek lafıma başlıyorum. Öncelikle iyi satışlar. Bu anten Izmirde üreticisi tarafından 80 (seksen) liraya satılmaktadır. Cok guzel bi antendir, kullaniyorum. Alıcıya simdiden hayırlı olsun.
Ynt: GMC JİMMY
Selam. Konuyu açalı 1 yıl kadar olmuş. Soruların yanıtsız kalmasın diye yazıyorum :)) Bendede 1995 Gmc Yukon var. Tek kapı. İlk sahibiyiz. 3-4 yıl kadar once Lpg taktırdık. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. şehir içi 390krş gibi bi yakıtı var. Şehirler arası daha az. Fakat iş...
Ynt: Satılık 80 Kanallı CB Argus 3000...
Merhabalar. Bu Cihazdan bendede varmış. Yeni fark ettim :D . Suan Fişe taktıgım zaman çalışıyor , fakat Anten olmadıgı için kullanamıyorm. Hiç Kullanmadım. Bu Cihazın FM bandı varmıydı bilgin varmı ? Max çıkışı neydi ? Yukarıda " MODE AM " duşunun...