Arama sonuçlarınız

1. Trucker-Cagri

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni merhabalar. Elimde Turbo3000 1.65 boyunda CB antenim var. Cihaz olarak midland 48plus veya 78plus dusunuyorum. Fiyatımız nedir. Yada önerebilceğiniz başka cihazlar varmidir ? Ödemeyi nasil yapiyoruz ? Şimdide...

2. Trucker-Cagri

Turbo 3000 Mobil Anten (Sıfır)

Ynt: Turbo 3000 Mobil Anten (Sıfır) Selam,Sevgiler,Saygılar diyerek lafıma başlıyorum. Öncelikle iyi satışlar. Bu anten Izmirde üreticisi tarafından 80 (seksen) liraya satılmaktadır. Cok guzel bi antendir, kullaniyorum. Alıcıya simdiden hayırlı olsun.
  3. Trucker-Cagri

GMC JİMMY

Ynt: GMC JİMMY Selam. Konuyu açalı 1 yıl kadar olmuş. Soruların yanıtsız kalmasın diye yazıyorum :)) Bendede 1995 Gmc Yukon var. Tek kapı. İlk sahibiyiz. 3-4 yıl kadar once Lpg taktırdık. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. şehir içi 390krş gibi bi yakıtı var. Şehirler arası daha az. Fakat iş...

4. Trucker-Cagri

Satılık 80 Kanallı CB Argus 3000...

Ynt: Satılık 80 Kanallı CB Argus 3000... Merhabalar. Bu Cihazdan bendede varmış. Yeni fark ettim :D . Suan Fişe taktıgım zaman çalışıyor , fakat Anten olmadıgı için kullanamıyorm. Hiç Kullanmadım. Bu Cihazın FM bandı varmıydı bilgin varmı ? Max çıkışı neydi ? Yukarıda " MODE AM " duşunun...

Geri