Arama sonuçlarınız

1. S

Doğa Fotoğrafçılığı Başlangıcı için Tavsiye

@sciencepeople ben şahsen bu modelleri tavsiye etmiyorum.Nikon almayı düşünüyorsanız en aşağı D90 almak lazım.Neden derseniz Nikon'un ucuz makinelerinde gövde üzerinde af motoru yoktur.Yane af motoru olmayan bir lens alırsanız,manuel fokus yapmak zorunda kalırsınız.

2. S

sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina

Ynt: sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina @parkinsonsniper Merhaba,kısaca kanımca Canon G serisi piyasadaki en kaliteli kompak kamera,pişman etmez sizi. Kısa bir not : yeni bir rakip çıkmış,çok fena bir şey üzerinde normal dslr kroplu makinelerdeki sensor boyutunda ,sensor...
  3. S

nikon d90

Ynt: nikon d90 Bütçenizde elverişli ise Nikon 24*70mm süper bir lenstir,her zaman tavsiye ederim.Prime lensden neredeyse bir farkı yoktur.

4. S

Başlangıç seviyesi olarak Canon 550D,Canon 600D ,Nikon D90 (nikonun diğer alt modelleri pek iyi değiller,en azından d90 almak lazım),Pentax K5 (gövde olarak yazdığım diğer modellerden daha kalitelidir, weather sealing(toz,nem,sıcaklık gibi çevresel etkenlerden biraz daha az etkilenir) denilen...
  5. S

Merhabalar,Slr makinenin en önemli avantajlar -sensor çok daha büyük (detayları çok daha iyi verir kompaklardan,ışıksız ortamda daha temiz görüntü verir -lensin değişebiliyor olması ( en büyük artısı bu,bu sayede manzara için geniş açı,portre için prime (zoomsuz, 50mm mesala),veya kuş...

6. S

Macro Lens Önerileriniz

Ynt: Macro Lens Önerileriniz Tamron 90mm f2.8 macro lensi tavsiye ederim,fiyatına göre kaliteli lensdir.Spot olarak 700-750 arasına bulabilirsiniz.Ama alırken dikkat edin kendinden motorlu olan bir versiyonu var.,onu alın.(şu tabirin olması lazım lensin model isminde Nikon(built-in AF...

7. S

sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina

Ynt: sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina canon g serisi diyen arkadaşlara katılıyorum,compact sınıfından şu an en iyi makine bunlar.mangezyum kasa var ,diğer hiç bir compact kamerada bu yok
  8. S

Tripod Seçimi

Ynt: nikon d90 için tripod Benro markalı tripodlarıda tavsiye ederim,manfrotto'dan daha ucuz ve kaliteli ürünleri var.
  9. S

360 Derece Çekim Hakkında Önerileriniz ?

Ynt: 360 Derece Çekim Hakkında Önerileriniz ? Sizin verdiğiniz alet güzel bir cihaza benziyor.Daha ucuz yoldan çekim yapmak için bir tane panoromik kafa ve balık gözü lens işinizi görür bence. Manfrotto 300N Panoromik Head http://www.tripodfoto.com/manfrotto-300n-panoromik-head.4020.p...

10. S

Beyaz Dengesi İle Arkaplanı Ön Plandan Ayırmak

Ynt: Beyaz Dengesi İle Arkaplanı Ön Plandan Ayırmak güzel bir deneme,faydalı bilgiler için teşekkürler

11. S

Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var tavsiyeniz için teşekkürler. Birde şu çadırı buldum bu markayı bilen varmı?nasıldır? eusebio montblanc II (400tl )
  12. S

Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhabalar.İlk defa çadır ve uyku tulumu alacağım,bir kaç haftadır internette ve forumda araştırıyorum,ama daha önce hiç çadır sahibi olmadım ve çadırdada kalmadığım için kendi yaptığım yorumlar hep teoride kalıyor.Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var :) Çadırlı kampı ilk defa Ekim yada Kasım...

13. S

Kızıldağ Milli Parkı

Ynt: Kızıldağ Milli Parkı çok güzel bir yere benziyor , kış mevsiminde dağ evleri kullanıma açık mı? Dağ evlerinin güncel fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR