Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları
arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum karavanı bitirmek için bütün boş zamanımı karavanda çalışmaya ayırdım.ama sonunda bitti.fotoğrafları çakmiştim zaten kalan aşamaları kısaca anlatarak olayı bitireyim.çünki tatil zamanı.evet duvar kağıtlarını...
sonuda camları takma aşamasına geldik.karavanın bütün camları orjinal bir şekide iyi durumdalardı.tamirata başlamadan simglas oto cam firması tarafından söküldü ve muhafaza edildi.yalnızca ön alkoven kısmındaki cam yoktu.cerçevesi, ayaklıkları herşeyi...
bugun elektirik tesisatının ana hatları bitti.elektirikci arkadasım acil bir işi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.bende o yokken aracın camlarını ve diğer işlerini halltmek için motoru çalıştırmasının istedim.sağolsun fazla mesaiyle halletti.bugun...
ARKADAŞLAR KARAVANIN ARKASINA BİR MOTOSİKLET ARIYORUM.HONDA TODAY 50 CC BİR SCOTER MODEL VAR.ÇEVRESİNDE BU MOTORDAN OLUP SATAN VARSA LÜTFEN HABER VERSİN.TEŞEKKÜRLER.
malum araç zaten oto sanayide hemen araştırıp.bir kromajcı buldum.çok diyemeyeceğim bir ücretle 50 tl hepsi yeni oldu.
bir amerikanı gösteren en büyük özellik tabiki nikeljlar kromajlardır.aracımızın far yuvaları panjuru ve bilimum nikelajları hafif kararma yapmıştı ve yeni boyanmış bir amerikana takmak bana hoş gelmedi.örmegin bu far kasası. kararmış ve çok kötü duruyordu.
sayın halil bey gerçektende amerikandaki keyif başkadır.yakıt benzinliyse evet çok yakar ama benim karavanım dizel.gecen sene tatilde yaklasık 3000 km yol yaptım.hesapladım bir depo 190 tl doluyor 500 km yol yapıyorsunuz buda km de 40 yada 50 krs yakıyor...
evet bekir bey bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.eski sigorta kutusu aynı şekilde ama taşsigorta dediğimiz tipteydi.yolda giderken sigorta yerinden cıkar farlar söner sinyaller yanmaz gibi sorunlar.ama bu kutuyla bu sorunları yaşamayız.