Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları
hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta...
bu arada hava girişi ve çıkışı temizlenen turumatik sobamız sorunsuz bir şekilde çalışıyor.bu haftanın hiç uğraştırmadan yapılan en rahat işi oldu.
sonra bu klimanın yerleştirileceği yere 2 çarpı 2 profilden bir taşıyıcı kasa yaptık ve bu kasayı aynı malzemeden iki uzun profile yükleyip araca monte ettik.
bizi asıl ugraştıran şey.klima oldu ben şahsen klimanın takan firma ki bunun indigo olduğunu düşünüyorum.bu klimayı yanlış yada eksik bir mantıkla monte ettiklerini düşünüyorum.klimanın mevcut tavan zemininden 2 santim kadar yüksekte olması...
omnistor 5000 model tentemiz çalışıyor.bu konuda araca bağlanan aleminyum bağlantı aparatları ve bağlantı vidaları paslanmış çürümüş bunları yenileyeceğiz.
bu hafta sonu durmadan yine çalıştık koşturduk.karavanın macunları tamamen bitti ve astar boyası bitti.böyacı bizim arka tarafla ilgili son yapmamız gerekenleri bekliyor.araç boyaya hazır.
BU ARADA REZİSTANSI DEĞİŞEN ELEKTROMARLA BUZ DOLABIMIZ 3 SAAT İÇİNDE BUZ YAPTI BİZ ÇÖPE ATMAYI DÜŞÜNÜRKEN BU SONUÇ ÇOK GÜZEL.