Arama sonuçlarınız

1. daglayan

Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta...

2. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu arada hava girişi ve çıkışı temizlenen turumatik sobamız sorunsuz bir şekilde çalışıyor.bu haftanın hiç uğraştırmadan yapılan en rahat işi oldu.
  3. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 7

4. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 6
  5. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 5

6. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 2

7. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları sonra bu klimanın yerleştirileceği yere 2 çarpı 2 profilden bir taşıyıcı kasa yaptık ve bu kasayı aynı malzemeden iki uzun profile yükleyip araca monte ettik.
  8. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları gerçekten temizlemek çok zor oldu bu karavana başladığımdan beri beni yıldıran tek şey oldu.
  9. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları sonra klimayı fiberinden ayırıp çekomastiklerden temizledik.

10. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bizi asıl ugraştıran şey.klima oldu ben şahsen klimanın takan firma ki bunun indigo olduğunu düşünüyorum.bu klimayı yanlış yada eksik bir mantıkla monte ettiklerini düşünüyorum.klimanın mevcut tavan zemininden 2 santim kadar yüksekte olması...

11. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları son resimlerini atamadım ancak bu aparatlar yenilendi ve hazır boyadan sonra tenteyi takacağız.
  12. daglayan

13. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları omnistor 5000 model tentemiz çalışıyor.bu konuda araca bağlanan aleminyum bağlantı aparatları ve bağlantı vidaları paslanmış çürümüş bunları yenileyeceğiz.
  14. daglayan

15. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu hafta sonu durmadan yine çalıştık koşturduk.karavanın macunları tamamen bitti ve astar boyası bitti.böyacı bizim arka tarafla ilgili son yapmamız gerekenleri bekliyor.araç boyaya hazır.

16. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları SADECE TENTENİN İÇ BAĞLANTILARININ YAPILACAĞI YERİN KONTURALARI KALDI ODA TENTEDEN SONRA YAPILACAK.
  17. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları RESİM
  18. daglayan

19. daglayan

20. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları BU ARADA REZİSTANSI DEĞİŞEN ELEKTROMARLA BUZ DOLABIMIZ 3 SAAT İÇİNDE BUZ YAPTI BİZ ÇÖPE ATMAYI DÜŞÜNÜRKEN BU SONUÇ ÇOK GÜZEL.

Geri