Arama sonuçlarınız

1. daglayan

Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 5

2. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 4
  3. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 3

4. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 2
  5. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bugün çok çalıştık.bulamadığımız yatak odası çamının kasasını söktük.iç sukonturalarını söktük.karkasları ve içeride suya mağruz kalmış bütün bölgeleri açtık.dışarıdan karoserin çıtalarını söktük.çamları çıkarttık.bu arada kaporta özen ve titizlikle...

6. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 4

7. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim3
  8. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 2
  9. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları mobilyalardan sonra aracımızı hayrettin ustaya götürdük ve kaportasını yapması için 20 günlüğüne ona bıraktık.bizde bu arada hayat ünitesiyle ilgili çalışmalara devam ediyoruz.aracın kupa kısmında döşemelr konsol aklınıza gelen herşey söküdü.

10. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim

11. daglayan

12. daglayan

13. daglayan

14. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları evet arkadaşlar hayat ünitesiyle ilgili işlemler başladı mobilyalar söküldü.ve arkadaşımız aydın usta tarafından cilalanıp revize edilip yeniden takılacak.
  15. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları teşekkürler tanju bey herkese selamlar.karavanımızın tadillat aşamaları artık amacını aşmış bulunuyor.bizimki artık ciddi anlamda revize etmek oldu.maliyet açısındanda belirlediğimiz bütçeyi aşacak ancak yapacak birşey yok hamama giren...

16. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları sağolun sami bey bakalım artık.başlamak bitirmenin yarısıdır.
  17. daglayan

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları sevgili yaşar herşey için çok teşekküler.sen benim yaşayacaklarımı yaşadın biliyorsun.takıldığım konularda kesinlikle sana danışacağım.
  18. daglayan

arkadaşlar merhaba ben M.ümit dağlayan sitede yeniyim.Bizde kendi karavanımızı yeniden revize edip yenilemek için işe başlıyoruz.Siteden tanıştığım yaşar onaran arkadaşım sağolsun çok yardımcı oldu bana.yaklaşık 2 ay kadar sürecek bir proje bu.Yaptığımız hereşeyi siteden fotoğraflarla belgelerle...

19. daglayan

AT veya HT Lastik Arıyorum!

255 /75/15 arkadaşlar bene 255 75 15 lastik arıyorum 2 el.çevresinde olan varsa haber versin.teşekkürler. m.ümi dağlayan. 0532 795 29 23
  20. daglayan

Bu Parça Trumatic Soba Termostatı mıdır?

Trumatic Soba Termostatı mıdır? sn.serdar bey yardımınız için çok teşekkürler :).Haftasonu söylediklerinizi deneyeceğim.ancak yinede çalışmazsa servis gerekli.Ben istanbul anadolu yakasında maltepede yaşıyorum.karavanı ilk aldığımda yani gecen sene motor aksamı ile ilgili onarımlarını...

Geri