Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları
bugün çok çalıştık.bulamadığımız yatak odası çamının kasasını söktük.iç sukonturalarını söktük.karkasları ve içeride suya mağruz kalmış bütün bölgeleri açtık.dışarıdan karoserin çıtalarını söktük.çamları çıkarttık.bu arada kaporta özen ve titizlikle...
mobilyalardan sonra aracımızı hayrettin ustaya götürdük ve kaportasını yapması için 20 günlüğüne ona bıraktık.bizde bu arada hayat ünitesiyle ilgili çalışmalara devam ediyoruz.aracın kupa kısmında döşemelr konsol aklınıza gelen herşey söküdü.
evet arkadaşlar hayat ünitesiyle ilgili işlemler başladı mobilyalar söküldü.ve arkadaşımız aydın usta tarafından cilalanıp revize edilip yeniden takılacak.
teşekkürler tanju bey herkese selamlar.karavanımızın tadillat aşamaları artık amacını aşmış bulunuyor.bizimki artık ciddi anlamda revize etmek oldu.maliyet açısındanda belirlediğimiz bütçeyi aşacak ancak yapacak birşey yok hamama giren...
sevgili yaşar herşey için çok teşekküler.sen benim yaşayacaklarımı yaşadın biliyorsun.takıldığım konularda kesinlikle sana danışacağım.
arkadaşlar merhaba ben M.ümit dağlayan sitede yeniyim.Bizde kendi karavanımızı yeniden revize edip yenilemek için işe başlıyoruz.Siteden tanıştığım yaşar onaran arkadaşım sağolsun çok yardımcı oldu bana.yaklaşık 2 ay kadar sürecek bir proje bu.Yaptığımız hereşeyi siteden fotoğraflarla belgelerle...
Trumatic Soba Termostatı mıdır?
sn.serdar bey yardımınız için çok teşekkürler :).Haftasonu söylediklerinizi deneyeceğim.ancak yinede çalışmazsa servis gerekli.Ben istanbul anadolu yakasında maltepede yaşıyorum.karavanı ilk aldığımda yani gecen sene motor aksamı ile ilgili onarımlarını...