Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)
emeği geçen herkeze teşekkürler. ayrıca batuhan tekrar tebrikler
Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)
gri olan jeep te lastik yoktu olsa çıkardı .fakat lastiği iyi olan suziki de çıkamadı
Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)
motor kulaklarında ne kadar oynama yaptını bilmiyorum göktuğ ama eğer yarışlarda arabası kırılmazsa benim diyen arabanın üstünden atlar diyorum.Birde ben daha yükseğe çıkarım demişsin mümkün değil
Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)
arabam gerçekten iyi oldu yükseklikten dolayı problemler olur diye düşünüyordum fakat hiç bir sorun yaşatmadı.Bu arada dün ordudaydım turgut usta bir cj6 ya mustang motoru atmış. Sekiz silindirin seside hoş oluyormuş kafam allak bullak...
Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali
valla biz arabaları hazırlıyoruz yarış için gelince bakacağız ersin isimli lakabı jaws olan arkadaşımız da geliyor en büyük tehlike bu olsa gerek :D