Arama sonuçlarınız

1. A

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında tkp

2. A

Jeep Wrangler Buggy 2014

Ynt: Jeep Wrangler Buggy 2014 tkp
  3. A

800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım TKP

4. A

X-treme Liners Kaplama Malzememiz İle Araçlarınızı Yeniliyoruz...

Ynt: X-treme Liners Kaplama Malzememiz İle Araçlarınızı Yeniliyoruz... fiyat nedir
  5. A

Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz? tura gerek yok bence kendiniz gidin, çok zor değil. yanlış hatırlamıyorsam paristen trenle çok kolay gidiliyor.

6. A

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Ynt: 1987 Toyota Landcruiser Bj60 Özellikler Ve Son Fotolar bir yerde çok yanlışı var diye okumuştum

7. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi yeşil vadi kolay diyordunuz yanılıyormuyum?
  8. A

Cunda'da Nerede Kalınır?

Ynt: Cunda'da Nerede Kalınır? sarımsaklıda kalınıp cundaya balık yemeye gidilir bana kalsa
  9. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi fiyatlar çok uygun geldi

10. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi http://www.youtube.com/watch?v=wwSJj7beqTA&app=desktop

11. A

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! güzel hikaye diyeceğim olmayacak tkp diyelim
  12. A

99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum bu benimn fikrim olmakla birlikte süper durumnda az km yapmış bulunursa 20 den fazla verilebilir araç üzerinde ekstra donanım varsa verilebilir ama standart 150-200binkm yapmış bir jlx e bu para verilmez 25 ona vereceğime 30-35e 2004-2005 arası alınır

13. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi 1. araç aşırı pahalı 2. araç pahalı ikisindede yükseltme kiti yok(becce, calmini vs) 2. araçta aynamhruti yok buda %15-20 yüksek yakıt düşük güç demek ben ikisinide almazdım yinede alan bilir
  14. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi şöyle anlatayım; hangisi olduğundan emin değilim ama bunlardan bir veya bir kaçı eski sistemi patlatıyor sistemde su bırakmıyor sırf bu yüzden conta yakanlar var, iyice araştır derim.
  15. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu yaşlı radyötörleri hortumları delen antrifiriz yeşilmi pembemi?

16. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu aracın astarı yüznden pahalıya geldi
  17. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi geçmiş olsun, bu atık yağı neyapacaksınız?
  18. A

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? bence araç alırken araçta çıkabilecek olumsuzluklar için ortalama bir tutarı araç fiyatı olarak düşünüp aracı öyle almak lazım sanırım bu tutar subaru için oldukça büyük bir rakkam.

19. A

Duster Mazot Bitti.

Ynt: Duster Mazot Bitti. bu duster kaç yaşında araçki pislik gitsin, hem bu araçların filtresi vs si var niye gitsin? bence başka bir şeyi olmalı
  20. A

Duster Mazot Bitti.

Ynt: Duster Mazot Bitti. pompa var demişarkadaş havasını alırım demiş bence yakıt koyup hava varsa alıp çalıştırsın bir şey olmayacaktır

Geri