Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım
bir suzi kullanıcısı olarak, tavrınızda dolayı açıklamaya yapmaya değer bulmuyorum yazdıklarınızı, arkadaşlara teşekkür ederim
benim için konu kapanmıştır
Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi
orta kilir araçtaki ön ve arka şaftlar arasındaki tur farkını ortadan kaldırmak için aynı diferansiyellerde olduğu gibi istavroz dişli gurubu vardır ve 4 tekerede eşit güç uygular araçta 1 teker boşta kalsa araç ilerlemez
Read more...
Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni
kupanın kayıklığı bir ihtimal, onu düşünmezseniz akslar şaseye bağlı sonuçta bit terslik olsa çıkmazmı?
Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni
benim araçtada böyle bir şey var, ama makinede hiç çıkmadı en az
değişik sebeplerle 3-4 kez girdi. acaba kupada mı kayıklık var
aracım suzuki vitara
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım
yaznınızın bu kısmını hiç anlamadım.. sanırım yazdıklarımı anlamaışsınız :) tekrar okuyun demeden tekrar anlatayım, ben diyorum ki; sizin geziler herkese açık herkes davetli, bu çok iyi bir şey.. benim eleştirdiğim öncesi...
malesef ekip arkadaşım çalışacakmış, bu nedenle ismimi yazamadım programda değişiklik olursa hemen eklerim
hep geziler son dakikada düzenlenir hep çok araç vardır vs.. gezi yazıları da söyle başlar; evde oturuyorduk birden kaşıntı tuttu :):) arkadaşları aradık vs vs
ama sorsanız her gezi herkese açıktır :)
çok teşekkür ederim. sizdeki beğendiğim tavır da bu zaten ben bu ve benzer sitelere gezilere gitme amacıyla üye olalı bir kaç sene oldu doğru düzgün bir tek geziye gidemedim :)
sıfır ne subaru ne duster ımı araziye sokarım çamur derseniz çamurdan bir şey olmaz yıkıyınca çıkıyor