Arama sonuçlarınız

1. A

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım bir suzi kullanıcısı olarak, tavrınızda dolayı açıklamaya yapmaya değer bulmuyorum yazdıklarınızı, arkadaşlara teşekkür ederim benim için konu kapanmıştır

2. A

Jimny Diferansiyel Kilidi

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi suzide tur farkı var
  3. A

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi orta kilir araçtaki ön ve arka şaftlar arasındaki tur farkını ortadan kaldırmak için aynı diferansiyellerde olduğu gibi istavroz dişli gurubu vardır ve 4 tekerede eşit güç uygular araçta 1 teker boşta kalsa araç ilerlemez Read more...

4. A

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53582.msg604655#msg604655
  5. A

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi orta kilit farklı bir şeydir suzilerde orta kilit olsa dönüşlerde araç kasma yapmazdı

6. A

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi orta kilit malesef yok

7. A

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım bence jlx kamyonet gibi olmayacak işlerin peşinden koşmayın
  8. A

Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni

Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni 4 teker olması gereken yerdeyse tek ihtimal kupa kalıyor sanki
  9. A

Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni kupanın kayıklığı bir ihtimal, onu düşünmezseniz akslar şaseye bağlı sonuçta bit terslik olsa çıkmazmı?

10. A

Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni benim araçtada böyle bir şey var, ama makinede hiç çıkmadı en az değişik sebeplerle 3-4 kez girdi. acaba kupada mı kayıklık var aracım suzuki vitara

11. A

Ynt: Sağ Arka Lastğin Sol Arkaya Göre 2 Cm Dışarı Cıkık Olmasının Nedeni böyle bir şey rotbalans ayarı yaparken ortaya çıkarmı?
  12. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi menteşelerde vs problem olabilirmi?

13. A

Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım bence ne kadar çok mesaj varsa o kadar dikkat çekiyor, iyide oluyor
  14. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Tarkan bey, durumu on numara özetlemişsin :)
  15. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım yaznınızın bu kısmını hiç anlamadım.. sanırım yazdıklarımı anlamaışsınız :) tekrar okuyun demeden tekrar anlatayım, ben diyorum ki; sizin geziler herkese açık herkes davetli, bu çok iyi bir şey.. benim eleştirdiğim öncesi...

16. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım malesef ekip arkadaşım çalışacakmış, bu nedenle ismimi yazamadım programda değişiklik olursa hemen eklerim
  17. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bir yerlerde bozulan fitilin içine akvaryum hortumu geçirilip sorunun halledildiğini okumuştum
  18. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım hep geziler son dakikada düzenlenir hep çok araç vardır vs.. gezi yazıları da söyle başlar; evde oturuyorduk birden kaşıntı tuttu :):) arkadaşları aradık vs vs ama sorsanız her gezi herkese açıktır :)

19. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım çok teşekkür ederim. sizdeki beğendiğim tavır da bu zaten ben bu ve benzer sitelere gezilere gitme amacıyla üye olalı bir kaç sene oldu doğru düzgün bir tek geziye gidemedim :)
  20. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım sıfır ne subaru ne duster ımı araziye sokarım çamur derseniz çamurdan bir şey olmaz yıkıyınca çıkıyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri