Arama sonuçlarınız

1. A

Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım siz duster le katılmıyormusunuz

2. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım suzuki
  3. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım yok ypk, kimsenin kavgasına 3. olmak için yazmıyorum belki davet edersiznide gelirim dedim :)

4. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım banyo var ama hepsi o, gzbde okuduklarıma göre lopezi düzeltmişler o meşhur çukurları kapatmışlar
  5. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım bilgi ve birikim yok, ama davet ederseniz işlerimde uygunsa gelmeyi isterim gördüğüm kadarıyla çok iyi eğleniyorsunuz arkadaşlıkta on numara

6. A

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım konuşmalarınızı dışardan izleyen biri olarak ilk önce paylaşımlarınız için teşekkür ederim sonrasında ; neyin kavgasını yapıyorsunuz günlerdir yağmur yağmıyor lopezde çamur bile yok önceki gezinize baktım ozamanda çamur...

7. A

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- anlamadığım bir şey var açıklarsanız sevinirim, bu aracı alıp üstüne bir araç parası harcayacağınıza neden daha yeni bir araç almadınız? vergi yüzündenmi?
  8. A

Standard Td5 Neler Yapar

Ynt: Standard Td5 Neler Yapar tkp
  9. A

Bologna - Floransa - Parma - Bergamo - Lecco (31 Ekim - 07 Kasım 2013)

Ynt: Bologna - Floransa - Parma - Bergamo - Lecco (31 Ekim - 07 Kasım 2013) +1 elinize sağlık

10. A

Duster'ımı Yükseltme Maceram

Ynt: Duster'ımı Yükseltme Maceram kesip parça konulup tekrarmı kaynatılıyor, sağlıklı oluyormu? herhangib ir kırılma vs yaşanmazmı? maaliyeti nedir?

11. A

Otomatik Tenteli Kamp Çadırı

Ynt: Otomatik Tenteli Kamp Çadırı ürün güzel ama sabit olmalı yani 22 kiloluk bagajda büyük bir yer kaplayan tente zor taşınır bir eviniz arsanız vs varsa nedne olmasın, ama fiyat o durumda da epey iyi
  12. A

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum tkp

13. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi araçta kupa yükseltmesi yoksa 215 yada 225 de olur ben 215/75/15 kullanıyordum kit takıldıktan bir müddet sonra yaylar kapandığı için çok da kötü değildi
  14. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi sizin araçta aynamahruti varmı? benimkinde yok belki o yüzdendir.. ama benim bilgime göre bunlar normal değerler sizinki hiç yakımıyor gibi duruyor
  15. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi evet, lpg de yakıyor.. sizin değerler dizel 1,3 binek araba gibi :) yatın kalkın şükredin :)

16. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi hayırlı olsun bu gün yükseltmeye sadece 900eur kur nerdeyse 3 olmuş işçilik vs 3000tl lastik 1200tl tampon vinç vs büyük paralar
  17. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu soğukta 30 lastikle şeğir içi 28krş yakıyorsa hiç yakmıyor demektir aynı araçtan bendede var 350krş un altına düşmüyor, bana yaptığınız hesapta yanlışlık var gibi geldi
  18. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi üstad kaça aldın, istanbuldan almadığıan göre baya ucuza bulmuş olmalısın

19. A

Takoser Otomotivden 1990 Defender

Ynt: Takoser Otomotivden 1990 Defender tkp
  20. A

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "yemeyen Gelmesin" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] tkp

Geri