Arama sonuçlarınız

1. P

UNIMOG 404 kullanım ve tamir klavuzu (İngilizce) pdf çok geniş bir kaynak!...

Ynt: UNIMOG 404 kullanım ve tamir klavuzu (İngilizce) pdf çok geniş bir kaynak!... sanırım bazı örnek resimler daha aydınlatıcı olur:

2. P

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 evet aynı merak içindeyiz... khasici abi, bu arada baştan sona bir seferde soluksuz okudum sizin unimog toplama maceranızı. hayırlı olsun çok harika olmuş. yalnız merak ettiğim bir şey var. benmi kaçırdım o kısmı, siz mi unuttunuz bilmiyorum ama sorayım. aracınızın motor...
  3. P

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :) helal olsun aracın ilk resmiyle son resmi arasındaki fark, yaşanan değişimi ve yeniliği kanıtlıyor. çok iyi iş çıkarmışsınız. elinize sağlık ve güle güle kulllanın.

4. P

UNIMOG 404 kullanım ve tamir klavuzu (İngilizce) pdf çok geniş bir kaynak!...

internette çok aradım ama sonunda ingilizce de olsa buldum. benim unimogum yok. ama olsa yaşayacağım sorunlardan en başta geleni, unimog kullanan arkadaşların yaşadığı gibi tamir ve tamirci sorunudur. bulduğum bu klavuz 914 sayfalık bir kaynak. öncelikle u404 için ama sanırım diğer unimog...
  5. P

Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum?

Ynt: Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum? valla Allah hayırlısıyla kullanmak nasib etsin rahmi kardeş. inşaallah bir gün bize de nasip olur güzel bir unimog. hastasıyım bu "universal motor gerat" ın....

6. P

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L bir aydır hayallerimi süslüyordu ama alacak maddi gücüm olmadığı için sadece hayal. neyse ahmet bey hayırlı olsun. satıldı diye yazıyor sahibinden.com da. alanın kim olduğunu da merak ediyorum umarım gezenbilir.com üyesidir de aracın değerini bilir ve iyi bakar ...

Geri