Arama sonuçlarınız

1. A

Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi ömer bey ve onun gibi insanlarin daha cok olmasi dilegimi bir kez daha yineliyorum .

2. A

Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 sevgili quasar bu güzel gezi icin aradigin on kisiden birincisi benim :)
  3. A

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi ozanlar diyari sirin kirsehir,arkadasim flamingolar diyari olacak sirin kirsehir:)

4. A

Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Tsk.ler birmukabele
  5. A

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Yani onemli isleri oldugu kesin:) Sponsor konusu olabilir eminim kirsehir de bu ise sponsorluk edecek duyarli insanlar vardir , olmazsada buluruz ...

6. A

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Tabikiki bazi onerilerimiz olur ama arkadasim bu ISIN uzmani sensin.

7. A

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Haklisin duyarli arkadaslara ihtiyacimiz var sanirim iyi bir Reklamation ihtiyacimiz var diye dusunuyorum , gozlem kulubesine gelince hazir bitmis olanlarindan kullanabiliriz sadece montaj yapip gerceklestirebiliriz, ama once senin dedigin gibi agaclandirma...
  8. A

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Bu arada yeni gezi projelerini merakla bekliyoruz .
  9. A

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi TSK. Ler quasar duyarlılığın ve doğaya katkın için keske senin gibi düşünen insanların sayısı çoğalsa ayrıca gözlem tepesi önümüzdeki yıllarda çok guzel agaclarla süslenmiş olacak sayende nazlı seyfede görüşmek dileğiyle iyiki varsın.

10. A

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Haklisin çok guzel ve dolu doluydu gezilerimiz, yenilerinde buluşmak dileğiyle daha nice gezilesi yerlerin umuduyla hoscakal.

11. A

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Tsk. Ler Quasar senin önderligin ve duyarliligin oldugu müddetce birlikte daha Nice gezilere diyelim.
  12. A

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Abartalim bencede öyle abartalim ki örnek olsun bizim agaclandirma abartimiz , sulama isinide birkac Arkadas yapmali dönüsümlü olarak.

13. A

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi nazli seyfemmmm bundan daha güzel bir söz bulunamazdi ,arkadaslar nazli seyfe gölü icin lütfen daha cok katilim diyelim ayrica ömer beyin seyfe icin cabalarini taktir ermeden gecmek olmaz tsk.ler ömer bey iyiki varsiniz.
  14. A

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 ben bu görüntüleri gördükten sonra kirsehirli oldugum icin bir kez daha gurur duydum ama yani sira bir okadarda mahcubum neden bu güne kadar bu güzelligi gezmedim diye tsk.ler quasar iyiki varsin.
  15. A

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi muhtesem dogasiyla seyfe ,süper bir görüntü olmus daha cok katilim ve agaclandirma icin birlikte elele diyelim. tsk.ler arkadaslar.

Geri