Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi
Yani onemli isleri oldugu kesin:) Sponsor konusu olabilir eminim kirsehir de bu ise sponsorluk edecek duyarli insanlar vardir , olmazsada buluruz ...
Haklisin duyarli arkadaslara ihtiyacimiz var sanirim iyi bir Reklamation ihtiyacimiz var diye dusunuyorum , gozlem kulubesine gelince hazir bitmis olanlarindan kullanabiliriz sadece montaj yapip gerceklestirebiliriz, ama once senin dedigin gibi agaclandirma...
TSK. Ler quasar duyarlılığın ve doğaya katkın için keske senin gibi düşünen insanların sayısı çoğalsa ayrıca gözlem tepesi önümüzdeki yıllarda çok guzel agaclarla süslenmiş olacak sayende nazlı seyfede görüşmek dileğiyle iyiki varsın.
Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010
Haklisin çok guzel ve dolu doluydu gezilerimiz, yenilerinde buluşmak dileğiyle daha nice gezilesi yerlerin umuduyla hoscakal.
Tsk. Ler Quasar senin önderligin ve duyarliligin oldugu müddetce birlikte daha Nice gezilere diyelim.
Abartalim bencede öyle abartalim ki örnek olsun bizim agaclandirma abartimiz , sulama isinide birkac Arkadas yapmali dönüsümlü olarak.
Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi
nazli seyfemmmm bundan daha güzel bir söz bulunamazdi ,arkadaslar nazli seyfe gölü icin lütfen daha cok katilim diyelim ayrica ömer beyin seyfe icin cabalarini taktir ermeden gecmek olmaz tsk.ler ömer bey iyiki varsiniz.
ben bu görüntüleri gördükten sonra kirsehirli oldugum icin bir kez daha gurur duydum ama yani sira bir okadarda mahcubum neden bu güne kadar bu güzelligi gezmedim diye tsk.ler quasar iyiki varsin.
muhtesem dogasiyla seyfe ,süper bir görüntü olmus daha cok katilim ve agaclandirma icin birlikte elele diyelim. tsk.ler arkadaslar.