Arama sonuçlarınız

1. M

Trafik Sigortası Ve Asli Kusurlu Olmak Konusunda Bilgi Lütfen.

yaralama ve ölüm hallerinde manevi tazminat talepleri haricindeki bütün maddi masraflar trafik sigorta poliçeniz tarafından geçmesi halinde de geçen kısım teminatınızda varsa kaskonuzun karşı taraf ödemesi limitleri dahilinde ödenir.Sizden talep edebilecekleri hiçbir maddi değer yoktur , bunları...

2. M

S 100 ARAZİ ŞANZIMANI ARIYORUM

maalesef satıldı 7 yıl oldu , elime geçerse haber veririm
  3. M

Dodge Ram 5.9 V8 1998 Çok Temiz Bakımlı

araca otomobil ruhsatlı yazmışsınız bir yanlışlık oldu herhalde

4. M

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

bildiğim kadarıyla hayır ancak AİTİM yönetmeliğinde zamzn zaman değişiklikler oluyor hepsini güncel olarak takip edemiyorum. Araç proje işleri ile uğraşan mühendisler bu konuya cevap verebilir.
  5. M

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

aracınızın ruhsatında" Panelvan Kamyonet " ibaresi varsa aracınızın hız limitleri artar.Bunun haricinde kapalı kasa kamyonet , tenteli kamyonet, .....kamyonet vs. ibareler hız sınırlarında bir değişikliğe yolaçmaz , Panelvan ibaresi bulunması lazım.

6. M

Vinç Yerine Alternatif Olabilirmi

yavaş çalışır.Ben kullanıyorum ancak aracı çekmek için değil malzemeleri kaldırmak ve yüklemek için en son 4 silindie perkins motoru ( şanzımanı üzerinde ) romorktan indirmek için kullandım .Ağırlık 500 kg civarındadır tahmin ediyorum hiç zorlanmadan kaldırdım ve yere indirdim.Halat kısa ...

7. M

Kış Lastiği Kullanımı

kamyonetler ruhsatında hususi yazıyor olsa da ticari araç sınıfında kabul ediliyor.4 lastiğinizde kış lastiği olması lazım kontrol edilirse ceza yersiniz.Aracınızda bulunan lastiklerin üzerinde M+S ibaresi varsa bu lastiklerde kış lastiği olarak kabul ediliyor kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  8. M

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

750 kg altında yapılmış bir çok romork ve karavan var ve piyasada dolaşıyor. Antalyada hergün onlarca romork görüyorum ve tamamına yakını sanayide yapılmış ve belgesiz.Yine belgesi olmayan sanayide atölyelerde yapılmış bir çok karavan da gördüm herhangi bir sorun olmadan geziyorlar.Keşke sizin...
  9. M

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

750 kg altı ise sorun yok çünkü tescile tabi değil , aracınızın plakasını takıp kullanabiliyorsunuz.750 kg üzeri ise tescile tabi ve plakası olması gerekiyor.Burada en başta Tip onay belgesi lazım CE sertifikası lazım ... bir sürü daha belge şahıs olarak yaptığınız bir karavana bunları almak...

10. M

Photoworld Ile Fırtına Vadisi’nde Yılbaşı 29 Aralık 2018 – 01 Ocak 2019 (3 Gece 4 Gün)

Galer düzü dediğiniz yer ayder kavron yolundaki boğa düzü diye bildiğimiz yer mi?

11. M

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

27/04/1997 yılından önce alınmış olan E sınıfı ehliyetlerde gerek yok ancak bu tarihten sonra alınmış E sınıfı ehliyetler romorklu araç kullanmak için yeterli değil
  12. M

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

yen'ehlýet siniflarini 'nceley'n cevabi bulacaksiniz/Hang'sinif arac kullanirsaniz kullanin o aracin arkasina romork takacaksaniz ehlýet sinifinizin arkasinada (E) ibaresini takacaksınız E ibaresi romork takılı kullanabilir demek.

13. M

Common Rail Motor

sistem iyi çalıştığı sürece aslında common rail daha az teferruatlı bir sistem.Genelde yüksek basınç sağlayan 3 kademeli bir pompa ve bu basınlı yakıtın içinde bulunduğu ortak bir yol var .Her bir enjektörün kafasında bu yüksek basınç bulunuyor ve motor devrinden bağımsız olarak sağlanan bu...
  14. M

As 250 Doç Kafa Sallıyor 70 - 80 Km Aralarında Sarsıntı

saft açısı düzeltilirken aracın Kaster açısı değişir.Kaster açısı sıfıra yaklaşınca veya sıfır olunca bu sallama olayı kesinlikle tetiklenir o yüzden kaster açısını kontrol ettirin. Pozitif Kaster açısı ne kadar sıfıra yaklaşırsa bu sallantının ortaya çıkma ihtimali o kadar çok olur.Genelde...
  15. M

Common Rail Motor

mekanik pomoaya çevirdikten sonra zaten common rail sistemli motor olmaz ben common rail bir motorun teknolojisinden faydalanabilmek için bu değişikliği yapmayı istiyorum

16. M

Common Rail Motor

ne alakası var ölmekle kalmakla anlayamadım common rail motorlar 10 yıldır arabalarda var ve yaygın bugüne kadar bu motorların birini öldürdüğünü görmedim ve duymadım
  17. M

Common Rail Motor

yukarıda yazdıklarınızın tamamını bliyorum , ECU , gaz pedalı vs. bunları sorun olmadan halledebilirim immobilizer de problem değil sökümden önce iptal edilebilir benim sorunum yapılmış bir örnek varsa aksaklıklar ve sorunları önceden bilmek ve bunları erkenden bertaraf etmek yani yapılmış bir...
  18. M

şaftın açısını düzeltmek için herhangi bir işlem yaptınızmı?

19. M

bu da DEAD WOBBLE ilgili dıştan çekim başka bir video Video: https://www.youtube.com/watch?v=8EuQ6f8rgT4
  20. M

Sebebi DEAD WOBBLE Video: https://www.youtube.com/watch?v=07yvJuhnUYM bu başlıkta aratırsanız sorunun kaynaklarını bulabilirsiniz bir çok küçük arıza ve boşluk buna sebep olabilir 1985 model ford minibüste uzun yıllar önce başıma gelmişti bir anda belli bir süratte ortaya çıkıyor ve...

Geri