Arama sonuçlarınız

1. tahoe006

Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi gezi tarihi 26 temmuz,2 ağustos,9 ağustos olabilir.gelecek kişiler belirtsinler tarihi hep beraber kararlaştıralım.İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

2. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi Merhaba doğru söylüyorsunuz pazar günü herkes için daha güzel olabilir.ben bölgenin fotoğraflarını cuma günü çekebilirsem size ulaştırırım,fakat sadece genel bi foto verebilirim çünkü arazi donanımıyla gitmeyeceğim o yüzden ayrıntılı...
  3. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi doğru söylüyorsunuz benim aklımdaki program;sabah keşif gezisi ,beğenilen biryerde mangal,çay vs. gerisi gelir zaten.

4. tahoe006

admin ve moderatörlere sesleniyorum :)Ankaranın çubuk ilçesinde yeni yapılan kavşakkaya barajının etrafında gezi yapılacak çok güzel alanlar(dağ yolları,dere geçişleri vs.)doğal piknik alanları,göl manzarası var.ben sadece davet ediyorum bu organizasyonu gerçekleştirirseniz çok memnun...
  5. tahoe006

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Bahattin Sıtkı Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: ankara Semt: çayyolu,ümitköy İlgi Alanı: gezi,off-road,ralli ve tüm motorsporları,fotoğrafçılık(araç fotoğrafları) Not: 17 yaşındayım,öğrenciyim,siteye yeni katıldım herkese iyi forumlar dilerim ;)

6. tahoe006

Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız evet sahibindende görüşmüştük daha sonra 1-2 parça daha ekledim araca eğer almayı düşünürseniz pazarlık yaparız.

7. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız evet yenimahalle bende sizi isim olarak tanıyacm ama çıkartamadım
  8. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız tahoe 5.7 vortec motor gm'in 5.7 leri arasında en ekonomik motorlardandır 97 ve sonrası modellerde full enjeksiyonludur sıralı sistem lpg de benim aracım 0,35-0,40 lira yakıyor.265 hp standardı chip tuning uygulaması sonucunda 300 hp ye yakın bir güç alınmıştır...
  9. tahoe006

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak tahoe sıfrdan toplamak çok masraflı olabilir bence yapılı bir araç alın...

Geri