Arama sonuçlarınız

1. T

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bütün arkadaşlara iyi akşamlar.. Bu etkinliğede şiddetle katılmak istememe rağmen maalesef 13 ocak pazar günü çalışıyor olacağım için katılamayacağım. Etkinliğe katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler,bol keyifler dilerim. İnşallah...

2. T

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar,Dostlar; Mehmet ustamında dediği gibi ses yok Sağlık sıhhat ve afiyettesinizdir inşallah..... Bu arada Mehmet ustam önceki mesajlardan yeni araç aldığın anlaşılıyor.Her ne aldıysan (resim vs göremediğimiz için) tekerine daş değmesin,ağız...
  3. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu sene(2013) sağlık,mutluluk,barış ve huzur dolu,bol kazançlı geçer inşallah... Hürmet eder saygılar sunarım......

4. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 2013 yılı sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol kazançlı geçer inşallah.....
  5. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Canınız sağolsun abi.. Yiyeceğimiz baklava olsunda tadımız bozulmasın...

6. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Ağız tadıyla kullanırsınız inşallah....

7. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi; Vardiya durumu netleşşsin inşallah bende gelmek istiyorum. Şu an %50 görünüyor.Netleşirse cumartesi telden ararım. Selamlar,saygılar.......
  8. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Güzel pazar günü için emeği geçen herkese,özellikle Savaş Beye çok teşekkürler. Kırmadan,parçalamadan Kazasız,belasız Tamamladık... Darısı yapılacak diğer gezilere.. Sevgi ve saygılarımla....
  9. T

Akış Kesip,Gaz Kesmeyenler Off-Road Grubu; Yiyiyorsa Gel Turu ( 02 Aralık 2012)

Eline koluna sağlık. Hepside çok güzel.....

10. T

Akış Kesip,Gaz Kesmeyenler Off-Road Grubu; Yiyiyorsa Gel Turu ( 02 Aralık 2012)

Uzun bir aradan sonra katıldığım bir etkinlikti.. Herşey çok güzeldi hava,doğa,arkadaşlar,olmayan yollar filan... Sorunsuz bir şekide vardiyamada yetiştim... Ömer abi meşe odunları ile kaynattığım semaver çayını yudumlarken kulaklarını çınlatacağız biraderlerle.... Bu arada AKİS de gazda...

11. T

L200 Vergileri Hakkında

Ynt: L200 Vergileri Hakkında bende.....
  12. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

13. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin hocam, Döktürmüşsün !!!!!(Gurubun sözcüsümüsün mübarek!!!) selam ve saygılar....
  14. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş bey; Çabalarınız için teşekkürlerimi bildirmek isterim.Sizinle ilk katıldığınız fidan dikilen etkinlikte tanışmıştık.Hep takip etmeme rağmen zaman sıkıntısından dolayı etkinliklere katılamaıyorum.Ancak 9 Aralık ta inşallah bende...
  15. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ustam Gözümüz kulağımız açık bekliyoruz.....bihaber!!!! Saygılar selamlar...

16. T

L 200 4 lü sis farı tavan için

Ynt: L 200 4 lü sis farı tavan için Bir takipte benden olsun ustam...
  17. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Aynen... Evet... Çok güzel,harika olur......
  18. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hepsi möhkem..... Ben anca pencereden bakıyorum... Baktıkçada işime isyanım artıyor.... Bu güzellikleriniz daim olsun(inşallah bazılarında bende olurum)... Selam ve saygılar...................................

19. T

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum..... Vaktim uyduğu süre etkinliklere katılmak isterim.Kuzu çevirmeyi pencereden seyreymek zorunda kaldım. Kısmet sonraki etkinliklere inşallah... Selamlar,saygılar..
  20. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar; Hepinizin bayramını tebrik ediyorum.....

Geri