Arama sonuçlarınız

1. T

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin hocam hayırlı ossun... Bende düşünüyorum ama karar veremedim,ilk görüşmemizde detayları görüşelim,ruhsata işletme vs gibi Birde portatif vinçden bahsediliyor(elektrikli) ister öne ister arkaya takılabiliyor. sitede dacia duster araçlar kısmında...

2. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İşimden nefret ediyorum!!!!
  3. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet ustam,Serkan hocam; İnanın gelmeyi çok istiyorum ancak Pazar günü nöbetim var çalışacağım ama aklım sizlerde olacak.. Kısmet başka gezilere inşallah... Sizlere şimdiden bol eğlenceli,kazasız,problemsiz bir etkinlik geçirmenizi diliyorum...

4. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkeslere merhabalar... Bi izin alıp köyüme gittim anaya babaya yardım etmeye.(Malum güz mevsimi bağ bozumu,pekmez vs yapma zamanı). Maşallah coşmuşsunuz allah tadınızı bozmasın...... Bundan sonrakilerde bende aranızda yerimi almak isterim çalışma...
  5. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat bey; Doğacak yavrunuz sağlıklı sıhhatlı ,ailesine ,vatanına ,milletine hayırlı evlat olur inşallah.....

6. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ustam; Allah tamamına erdirsin,mesut bahtiyar etsin,Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler inşallah.......

7. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese iyi akşamlar.. Bu gün Anadolu offroad kulübünden aradılar.Hareket saati 14:00 olmuş yer aynı. Katılabilecek olan arkadaşlarla Konvoy halinde gitmek istiyorlar zira Kaymakam ve Belediye başkanı karşılayacakmış. Akşam 17:00 gibi Belediye...
  8. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin hocam; Elbette iş,güç,vakit,nakit önemli mevzular ve ben bunu çok iyi bilirim zira sizin geziye gittiğiniz zamanlarda ayaklarım geri giderek çooook işe gittim. Hayırlısı olsun inşallah bi ayar çekebilirsin... Evet cumartesi carrefour önü saat...
  9. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Metin hocam; İnşallah katılım (iştirakiniz olurda) olurda bir işe yarar!!!!!!

10. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Gezi ile ilgili son aldığım bilgiyi paylaşıyorum! Beypazarı kaymakamlığı ile görüştüm.Bu organizasyon Beypazarı kaymakamlığı,Belediyesi,Turizm derneği katkılarıyla ortak yapılıyormuş ve Anadolu offroad Kulubu Kanal A için çekim yapacakmış.Etkinlik...

11. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Canın sağ olsun ustam.Gelebilirsen Pazar görüşürüz. Benim GSM 05327620825 İnşallah gidilen güzergahta servis alıyordur teller..
  12. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Söz konusu gezi ile ilgili ilanda Telefon bilgisi bulunan Gökhan TURAN bey ile görüştüm.Cumartesi saat 13:00 da CARREFOUR önünden hareket edeceklerini bildirdi ve kaç kişi katılacağımın bilgisini aldı.Yemek vs için önemli olduğunu ifade etti. Katılmak...

13. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ustaaaaam!! Cumartesi görüşmek dileğiyle ,,,, selamlar,saygılar....
  14. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Anadolu Off-road Tabana Kuvvet 17 Ağustos 10:48 Arkadaşlar! 1-2 Eylül 2012 günü Beypazarı Kaymakamlığı ve Beledeiyesinin destekleriyle bir gecelik kamp düzenlenmiştir. Off Road oyunları ve Eğlenceli Bir Gün Sizi Bekliyor! Cumartesi Konaklama ve...
  15. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tüm dostlara merhabalr... 1,2 eylülde Beypazarında yapılacak olan kamplı proğram hakkında düşünceleriniz nedir? Haberi olmayan varsa Anadolu offroad kulübü duyurusudur.Kaymakamlık ve belediye organize ediyormuş. Ben gitmeyi düşünüyorum.Gidecek olan...

16. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tüm dostların Mübarek Ramazan bayramını tebrik eder sevdikleri ile sağlıklı,mutlu,huzurlu,birlik beraberlik içinde,küskünlüklerin olmadığı nice bayramlar geçirmelerini Yüce Mevlamdan dilerim.
  17. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. %100 aynı kanaatteyim Mehmet ustam......
  18. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese merhabalar,hayırlı ramazanlar...Bende böyle bir organizasyon yapılsa nekadar iyi olur diye düşünürken Mehmet ustam hamleyi yaptı.Ancak tarih belirlenmesi çok ani oldu.Malumunuz davetler nedeniyle haftasonları parsellenmiş durumda.Demem o ki...

19. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Konuyu açan Bülent bey ve iyice deşeleyerek Yaramızı depreştiren Hamdi abi ve Metin hocam hissiyatımıza tercüman oldunuz bu konularda yazılacak söylenecek o kadar çok şey varki..........!!!!!
  20. T

"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı Sayın başkanım,Zafer kardeşim.... Etkinliklerinizi gıpta ile takip ediyorum ama katılmak nasip olmadı.Hele geçen sene yaptıklarınızın çok methini duydum. Bu sefer de benim çocokluğumun geçtiği Ereğliye yakın...

Geri