Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Herkese merhabalar...
son geziden(çanıllı baraj gölü) sonra takip edemedim..27 kasımdaki geziyede çok katılmak isterim,ancak Ankara dışında olacağım
Geziye katılacak arkadaşlara,ağabeylere,kardeşlere iyi eğlenceler dilerim..İnşallah kazasız...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Kurban bayramınızı tebrik ederim.....
sevdiklerimizle sağlık,mutluluk,barış,huzur,bol kazançlı nice günler ve bayramlar dileğiyle...
Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi
Çok güzel etkinlik olmuş.Görselleri imrenerek izledim.Etkinlik duyurusu yapıldımı takip edemedim.Haberim olsaydıda nöbetime denk geliyormuş zaten katılamazdm o yüzden fazla üzülmedim.İnşallah birsonraki etkiniğe...
Ynt: güzel bir pazar gezisi
Güzel gezi oldu.Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
Battığım yerden beni çekip çıkaran adaşım Hüseyin abiye özellikle teşekkür ederim.
Akşam işe gideceğim için alandan erken ayrılmak zorunda kaldım ve sorunsuz olarak dönüş yaptım.İnşallah sizlerde...
Ynt: güzel bir pazar gezisi
Herkese merhabalar..
Gidilecek yeri bilmediğim (uzaklık olarak) için takipteydim..Pazar günü akşam nöbetim var..
Ama yakın olduğunu öğrendim ve bende gelmeye karar verdim.Bir aksilik olmazsa inşallah pazar beraberiz....
Hüseyin SARIÇİÇEK
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)
Herkese merhabalar..
çok güzel gezi olmuş.Çok istememe rağmen katılamadım. inşallalh yeni gezilerde beraber oluruz...
Hamdi abi sanada geçmiş olsun inşallah fazla masraf açmamıştır.....
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)
Hamdi abi sesimin çıkmadığına bakma inceden takipteyim.
Talihsizlik pazar günü çalışıyor olacağım.Ama bir ayar çekebilirsem mutlaka geleceğim.Daha öncede belirtmiştim vardiyalı çalışıyorum napacaksın ekmek parası....
İnşallah sonraki...
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...
Benim katıldığım ilk etkinlikti.Çok keyifliydi
etkinliğin gerçakleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle...
(Tuna kardeşe çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum...)
Hüseyin SARIÇİÇEK
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği
Herkese selamlar.Bende bir 4x4 araç(1.6 jlk) aldım.Şimdi sıra Ankara gurubuyla tanıışarak sizlerin arasında yerimi almak.Fakat kamuda vardiyalı çalışmam nedeniyle haftasonları yapılacak olan etkinliklerin hepsine katılamama gibi bir durumum var...