Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya'daki Karavancılar
Merhaba Fatih Bey,özellikle İstanbul'da Maltepe buluşmalarını yapan karavancı dostların çoğunu tanıyorum ve sıkca gördüğüm için imreniyorum. O yöredeki etkinliklere genelde katılırdım bu yüzden özlem duyuyorum. Bakalım, belki bizdede olur.Selamlar.
Antalya'daki karavancı arkadaşlar! neler yapıyorsunuz?ben, çevre etkinlikleri arıyorum,lütfen hayatı paylaşmak ve güzel günler geçirmek için SES VERİN! hepinize selam ve sagılarımı iletiyorum.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Sigorta bedellerini görünce herhalde bu işe devam edemeyeceğiz diye düşünüyorken,geçen yıl sigorta yaptırdığım kişiler aradı.Sigortam 10 mart'ta bitmesine karşın bugün yaptırdım,geçerliliği 10 mart olacğı ve gün olarak zarar görmeyeceğim...
Evet, özel amaçlı Magirus Motokaravan.Sigorta Axa Oyak.İlgilenirseniz telefon verebilirim,Adapazarı'ndan kargo yapabilirlermiş.Karavancı dostlara gerekirse diye bilgi aldım.selamlar
Merhabalar, bende bugün 97 model 1+1 aracımın trafik sigortasını 3+ bankanın verdiği taksit sayı ile 313 TL'ye yaptırdım.
Ynt: Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül
Beğeniniz için teşekkür ederim,ben ve dostlar içinde güzel oldu.1.85X400 m,tadını pek çıkaramadık ama kısmetse bu yaz,ikinci kat,balkon yada teras diye düşündüm.selamlar
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Mehmet hocam,onun tadı çıkacak merak etmeyin,kısmet olursada Bülent kardeşte balkon olarak devam ederiz,o nasıl olsa bizim.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''
Mehmet hocam önerinize teşekkür ederim,Ahmet hocam ve diğer dostlarıda özledik.Ben mart ve mayıs sonlarına doğru araç muayeneleri bahanesiyle oralarda olucam,sadece küçük bir bilgi olsun diye yazdım.Yine görüşür konuşuruz.selamlar.
Yaklaşık bir haftadır benim için siteyi açmak zor.Diğer kullanıcılardada aynı sorun varmı acaba?''Gezenbilir'' önünde siyah nokta oluşuyor ve siteye erişilemiyor.
Aklım sizde ve Poyrazlar'da kaldı,yazmayacaktım,dayanamadım.Tadını çıkardığınız belli,bütün beraberlikler ve güzel paylaşımlar daim olsun.Antalya'dan Dostlara selam.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Arkadaşlar,''X malzemesine ihtiyacım var'' diye yazılan iletilere yardım edebilecek dostlar cevap yazıyorlar,bilginize....selamlar.