Arama sonuçlarınız

1. racoed

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları yakınımızda çok güzel birliktelikler , gıpta ediyorum . bizde şu soğukları ve buzlanmaları ( sular donmasa , su saatleri patlamasa , tavuklar olmasa, biraz da ağaçlarımız fırtınadan yatmasa ) bir atlatırsak katılmaya çalışacağız . üşümek...

2. racoed

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Adapazarı'ndan ayrılmamış olsaydım misafirimiz olurdunuz . erken vakitlerde de görseydim değişik önerilerim olabilirdi .sağlıklı ve mutlu olmanız dileğiyle selamlar.
  3. racoed

Bıçak Bileme Sorunsalı Ve Çözümü :)

Ynt: Bıçak Bileme Sorunsalı Ve Çözümü :) avcı bir dostumun önerisi . yassı eğeyle el marifeti açıyı kullanıp bileme yapıyor , kaynak elektrot'unu da masat olarak kullanıyorum . ne dersiniz ?

4. racoed

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları 2015 yılına girişte birlikteliği çok istedik ( sağolsun, Cengiz Bey 'in telefonla arayıp nazik çağrısına karşın ) ama olmadı . resimlerdeki gibi , yeni yılınız sağlıklı ve mutlu , neşeniz daim olsun !
  5. racoed

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) dönüş yolu İstanbul ise ;sakarya , arifiye çıkışı , sapanca yolu üzeri, tren yolu üst geçit köprüsünden ( görülebilir ) hemen sonra BERCESTE dinlenme tesisi 'ni deneyebilirsiniz. yolunuz açık olsun .

6. racoed

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Harika . mutlu yıllar , selamlar.

7. racoed

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) sayın varyo 72 , hoş geldiniz. öncelikle sakin olun. yanılmıyorsam sizde bu siteye şu an ilk gelenlerdesiniz ,hoş geldiniz. ruhunuzda karvancılık varsa burada öğrenci olarak başlar , belkide zamanla paylaşımlarınızla...
  8. racoed

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Ynt: Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..? sevgili dostlar, yazdığım,sizinkilerin benzeri yaşantımdan bir örnekti. bu tür anılar hepimizde mutlaka daha çok vardır. işte, önemli olan düzgün insan ve onun yaşam biçimine saygılı kişilerin hep var olması ve onlarla...
  9. racoed

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Adil hocam, yeri kaçırdım diye bana uğramadan geçtiğinizin haberini aldım. bilginize...tanışmak ve misafirim olmanızı isterdim.

10. racoed

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Ynt: Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..? yazılanların bir kısmını okudum. yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. dört yıl önce Balıkesir, Burhaniye,Ören'de aracımla tatil yaparken, bir akşam sahile yakın bir yere park edip, şoför koltuğunu kullanıp ışık yakarak biraz kitap...

11. racoed

Antalya'da bildiğiniz...

Ynt: Antalya'da Bildiğiniz... Sayın Akyüz , sözünü ettiğiniz marketlerde hiç rastlamadım.yanlış hatırlamıyorsam boyları 6 metre ve fiyatıda ebatlarına göre değişiyor.
  12. racoed

Antalya'da bildiğiniz...

Ynt: Antalya'da Bildiğiniz... Sayın Akyüz, Bademağacı'ndan yazıyorum, bildiğim kadarıyla üretim yeri Antalya'da yok ama söz konusu resimdeki örneklerse, çeşitli ebatlarda olanları profil satıcılarından alınabilir. kesim işi kolay. spiralle kesilebilir veya metal kesme makinası...

13. racoed

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent , dua et ki ' sana ne, ben seviyor ve yapıyorum' diye tepinip ağlamıyor. birde öyle düşün. o zaman işin çok zor !
  14. racoed

Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak Levent , bilgi için teşekkür ediyorum .bana magirus'ta ve binek aracımda kullanıyorsundur, yada neden kullanmıyorsun ? demişlerdi. ben iki aracımda da mazottan hiç şaşmadım.
  15. racoed

Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak on numara yağ nedir ?

16. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İlhan Abi , Manavgat'ı sevdin gibi. ayrılış ne zaman ?
  17. racoed

2014 ABD Gezimiz İçin Yardım..!

Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..! Sayın Cantunç'a, Burasının bir meydan okuma sitesi olmadığını hatırlatmak isterim. burada otoritede yok,meydan okumada,benim bildiğim nezaket var. ''silin'' yerine nezaket gösterip siz yazmayın. belkide çoğumuz sizin bildiğimiz yerleri...
  18. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? bizi üç beş kilometre geçmişsiniz. yazmıştık,keşke bilseydiniz ve birlikte olsaydık!

19. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İlhan abi, iyi tatiller ve iyi bayramlar. o pusetteki kim? cici torun mu?
  20. racoed

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' isimde hata yaptığımı anladım ama biraz geç oldu.herhalde kusuruma bakılmamıştır. ilk Levent' le tanıştık ya !!! görüşmek üzere,selamlar.

Geri