Arama sonuçlarınız

1. racoed

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' anlıyorum ki: üç Levent' de yok ( Güngör, mayıstos ve buralpti ). kısmet olursa bir dahaki sefere. Mehmet bey, odun için teşekkür ederim,ama taşımayadabilirsiniz, Adabazar'dan iki çuval meşe alabilirim.

2. racoed

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' hava ısınmıştır, diye düşünüyorum. birde meteorolojiye bakmak iyi olur. Adapazarı'ndan bir dost da bizi bilgilendirir,herhalde.
  3. racoed

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' iyi akşamlar,ben perşembe sabah Antalya'dan çıkıyorum.akşam üzeri Adapazarı'na yakın bir benzinlikte konaklayacağım.sabah elimi,yüzümü yıkayıncada dooooğru kutsal mekan.tahminen Mehmet Bey'de erkenden yola koyulacak.haydi dostlar,görüşmek üzere,özledik!

4. racoed

Kutsal Mekanımız

Sevgili dostlar,oy kullanmak üzere Adapazarı'na geliyorum.kısmet olursa 27 mart cuma günü Mehmet Bey(Kolege) ile kahvaltıda buluşacağız,pazar sabahı kahvaltı sonrasıda ayrılacağız. katılmak isteyen dostlara duyurulur.selamlar.
  5. racoed

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili dostlar,oy kullanmak için Adapazarı'na geliyorum.27 mart cuma sabahı Mehmet bey (Kolege) ile kutsal topraklarda kahvaltıda buluşacağız.pazar gün sabah kahvaltı sonrası ayrılacağız.katılmak isteyen dostlara duyurulur ve bekleriz.

6. racoed

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Sevgili dostlar,ikametgahım halen Adapazarı'nda olduğu için Antalya'dan oy kullanmaya gideceğim.Mehmet Bey(Kolege) ile yaptığımız telefon görüşmesinde bu bahaneyle kutsal topraklarda buluşmaya karar verdik.Kısmet olur ise 27 mart cuma sabahı kahvaltıda...

7. racoed

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! sizinle birlikte bende varım!!
  8. racoed

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz sayın ılgaz, mutlu geziler diliyorum. biraz eski ama, bir İgiltere dönüşü posta yoluyla vergi iadesi işlemi yapmıştım epeyce uğraştım ,daha sonra öğrendim ve hava alanında anında ödeme aldım.karayoluyla geçişlerde de böyle bir uygulama...
  9. racoed

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın psikoljix,sabit bir konaklama yeri var ise ve tra fikten çekerseniz, muayene ve vergi gerektirmez,o halde neden olmasın !

10. racoed

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı bu kitaplardan elinde olan var mı? nereden,hangi kitabevi'nden edinilebiliyor? almak isterim. bilgi lütfen.

11. racoed

Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi Haşmet Bey,İzmir ve İnciraltı'nı okuyunca dayanamadım.'79 Buca eğitim mezunuyum.Öğrenciyken İnciraltı yutlarında kalmıştım.geçtiğimiz yaz aylarında iki kez,bir iki gün kalırım diye gitmiştim, yurdu özlemişim,içeriye girip o yılları anlatınca Ali...
  12. racoed

Antalya'daki Karavancılar

Ynt: Antalya'daki Karavancılar buyurun,memnun oluruz, İlhan abi.

13. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Sayın Göç, bende yeni emekli öğretmenim.Antalya bölgesinde, Torosların 925 rakımında bir kasabaya yerleştim.Adapazarı'nda 33 yıl çalıştım.marmara bölgesinde karavancı dostlarımız var.sıkca Adapazarı'na gelirler,karavancılar için güzel göl kenarları vardır,bende...
  14. racoed

Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor...

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... çok güzel. geziniz,keyfiniz, sohbetiniz bol ve daim olsun! selamlar.
  15. racoed

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) güzellikler gönlünüze göre ve sizlerle birlikte olsun.selam ve saygılar!

16. racoed

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil bey, iyi akşamlar.aracınız çok güzel,güle güle kullanın.yapılan değişiklikleride gördüm.izniniz olursa bir önerim var; yanılmıyorsam lavaboyu tutan iki parça mdf var, onlara tutturulmak kaydıyla, esnek bir malzeme kullanarak lavaboya...
  17. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Sayın Göç, hoş geldiniz.beğeni ve ayırabileceğiniz zamana göre her an her yere gidilebilir! selamlar.
  18. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Mehmet hocam, özledim zaten yaramı depreştiriyorsunuz,hele bir taşınayım hayırlısıyla, yolumuz oralara düşecek.selamlar!

19. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar sağolun Levent bey.bekleriz artı memnun oluruz!
  20. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Levent kardeş, farkındayım. tükettilerimizi düdüklü iki saatte anck pişiriyor.tenekeye uyanlarıda buluruz,bekleriz.selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri