Arama sonuçlarınız

1. racoed

Antalya'daki Karavancılar

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Haşmet bey,videoyuda izledim anılar tazelendi,teşekkürler.yiyip içmek,paylaşmak güzel.0n aydır bu kasabadayım,kiralık bir evde oturuyoruz,kümesimiz var,yaz boyunca günlük yumurta aldık.zaman zaman horoz ve tavukları eksiltiyoruz. 450 m2 bir arsa edindik,50 m2...

2. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Teşekkür ederim Cengiz bey,düşüncelerime tercüman olmuşsunuz,varımızı paylaşmak ve görüşmek üzere her zaman bütün dostlara kapımız açık.
  3. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Leyla hanım,teşekkür ederim.evet,Antalya yolu üzerinde seyahat ederken benimde yıllarca aynı sözleri söyleyerek hayranlıkla baktığım yerdi,kısmet oldu ve bir yer edindik.baba evim Antalya'da bu nedenle yaşantımızın bir bölümüde orada geçiyor.marmara bölgesinde...

4. racoed

Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor...

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... merhaba, Cengiz bey. eh! eli kulağında. birkaç gün içerisinde ön taşınmalar başlayacak.hedef ise en kısa zaman.karavanın aküsü bitti,çöktü kaldı, taşınma sonunda onuda canlandırıp biraz kendimize zaman ayırmak istiyoruz.görüşmek dileğiyle,iyi...
  5. racoed

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi şartlarım elverdiği an bende çekme karavan edinmek istiyorum ,aracım 85 begir 1450 kilo, ağırlık ve güç olarak yeter diye düşünüyorum ama her koşulda da olmaz herhalde,iyi düşünüp doğru karar vermek gerekli.

6. racoed

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi motor gücü yanında,çeken aracın ağırlığı çekilenden daha fazla olmalı,yanılıyormuyum?

7. racoed

Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor...

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... Evvveeet, işte bu! Antalya'lı karavancılar nerelerdesiniz derken amacım bu güzellikleri yaşamak ve yaşatmaktı.neşeniz,gezileriniz ve güzellikleriniz bol olsun.görüşmek dileğiyle,selam ve saygılar!
  8. racoed

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Merhaba, Leyla Hanım! karavancılığa Gezenbilir ailesi içerisinde başladım, siteyi ziyaret etmediğim gün neredeyse yoktur. sizin yazılarınız ve faaliyetlerinizi de okuyorum. Cengiz bey ziyaretimize geldi,tanıştık. Antalya'lı karavancılara seslenen iletimden bir...
  9. racoed

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Özlem giderceğimiz kimse yokmu Antalya tarafına yolu düşen? ama rakım 925 yaylada suların donduğu ve üşüyecek yerde.köy tavuğum,horozum var kümeste,yılbaşı hindiside olabilir. ama sakın,sakın kusur olmasın,bunlar sohbet...

10. racoed

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Buluşmanız belliki güzel geçmiş,sevgili dostlar.daim olsun.birgün birlikte devamına...diyorum.Sonuna kadar okumasaydım,diyecektimki; Adabazar'lı Bülent karavanını dubleks yapmış, birde Şirinler iki araçla mı geldiler,hem...

11. racoed

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu

Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu Başarılar diliyorum!
  12. racoed

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım LT grubuna bir şey diyemem,hadi t3'ün 1.9' u da belki ama 1.6 ya bu kasalar ağı gelmiyormudur?

13. racoed

Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım-

Ynt: Egzoz Dan Isıtmalı Banyo Ve Kalorifer Çözüm Projesi-tartışalım- Magirus dolmuşlarda salyangoz denilen bir aparatla egzosttan alınan ısı kışın içeriyi ısıtmada kullanılıyor ama verimi çok düşük,
  14. racoed

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Harika,sizin adınıza güzel geçmesine sevindim.sürpriz yapıp gelmeyi çok istedim ama planım tutmadı,dilerimki bahara doğru tekrarında olur.serkese selamlar.
  15. racoed

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Dilekce başlığını atlamışım, ikinci kez okuyunca farkettim,TÜV deyince tüylerim diken gibi oluyor,acaba ne hata bulunacak diye heyecandan olmalı,afedersiniz

16. racoed

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! dilekce'nin yazılı evrak yada elektronik posta ile mi gönderleceği ve adres ile ilgili bilgi,lütfen! selamlar.
  17. racoed

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım adamlar bu işi gerçekten yapıyor ve gerektiği kadar ileri gitmişler!başka ne denir?
  18. racoed

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkada koltuktan başka bir şey yok galiba.

19. racoed

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 bizde neler kirletilmiyor ki.değer bile varmı?
  20. racoed

Bu İlan Sahte Olabilir Mi???

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Karabük'de olanı da aradım.konuşmalar biraz madumdu ama O'da hemen ilandan kalktı.Araçlar bence çok güzel ve rakamlar çok cezbedici,tuzak olsa gerek.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri