Arama sonuçlarınız

1. racoed

Bu İlan Sahte Olabilir Mi???

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Bana, satın aldınız,tamam ilandan kaldırıyorum dediler.herhalde saf,temiz düşünenleri avlamaya çalışıyorlar

2. racoed

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Ama,sözlerimi düzelteyim,O kişi banka havalesi istememişti,dürüst satıcıları töhmet altında bırakmış olmak istemem
  3. racoed

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Geçtiğimiz hafta Bartın'da benzeri bir ilan vardı O'da benzeri şeler sylemişti.

4. racoed

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? 3000 Tlye anlaştık,yarın parayı verilen hesap no'ya havale edecektim, aradılar ,ilan sahte olabilirmi dedim,hayır, aracı kamyona yükledim isterseniz indireyim dendi sonra 500 Tl kaporayla yarın almaya geleceğimi söyledim sabah görüşürüz dendi.
  5. racoed

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? ilgili kişiyi aradım,sözünü ettiğiniz cümlelerle karşılaştım.yarın yükleyip göndeririz.

6. racoed

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan Yapımı sahibinden com.'da 2. el abs li olan ilanlar var.karavanda abs zorunlu değil diye biliyorum (tabii ki sizi yanıltmayayım)ama sizin tercihiniz abs'li olabilir.

7. racoed

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan Yapımı Sebahattin öğretmenim;( meslektaşım) siteye hoş geldiniz. 10m3 küçük bir araç,iki kişiye uygun olabilir ama size küçük gelir diye düşünüyorum.15 veya 17 m3 seçmelisiniz,bu boyutlardaki araçları inceleyip kendinize göre bir tasarım yapın derim.
  8. racoed

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Resimler için teşekkür ediyorum.kamp alanıda çok hoş görünüyor.emeği geçenlere de teşekkür ediyor,yaygınlaşması dileğiyle tüm dostlara selamlarımı iletiyorum.
  9. racoed

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 lütfen,yaşadıklarınızı paylaşın dostlar,bizde sizinle berabermiş gibi hissedlim?

10. racoed

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Evet, doğru söylüyorsunuz.Bizimki bilgi paylaşımı ama konuşmak yerine icraat!

11. racoed

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İnsel Hocam yorum yapmamış.arac buraya aktarılmadan önce gördüm,(benim için önemli,acaba dizelmi yoksa benzinli,tüp mü var,belirtilmemiş) araç tabiiki yakından görülmeli,az değil otuz yaşında!
  12. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ferhat Bey,takip edemedim,yol nereye?

13. racoed

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Ahmet Hocam,4 yıl önce aracımı ilk hazırlayıp geçtiğim yollarda resimleyemeyip tanıdıklarım var,tekrar hatırlıyorum,teşekkürler.selamlar.
  14. racoed

Tatanka Gezileri

Ynt: Tatanka Gezileri Bizi arayıp tanışmak,tanıyıp görüşmek isteyen dostlara kapımız her zaman açık.Varımızı paylaşır mutlu oluruz.Bizde sizlerle tanışmaktan mutlu olduk,tekrar görüşmek dileğiyle,selamlar.
  15. racoed

2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)

Teşekkür ederim Enver Bey.Selamlar

16. racoed

2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)

Bu yerin adı ve adresi nedir?bilgi lütfen!
  17. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cengiz bey,burada olup görüşmek isterim.(inşaatım nedeniyle Antalya ve Bucak'a gittiğim oluyor)telefonum 0533 364 53 57,lütfen önceden haberim olsun.resimleride görmek isterim.selamlar.
  18. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Toroslar'da yayla havası alıp (üşüyerek) serinlemek isteyen olursa (900 m civarı) Çubuk Boğazı,Bademağacı'ndayım.

19. racoed

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Birkaç ay öncesi ''Antalya'daki karavancılar'' nerelerdesiniz demiştim,ses veren dostlar oldu ama uzaklardaydılar, biraraya gelememiştik.katılamasamda iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum. kamp ve tatilinizin mutlu geçmesi dileğiyle, selamlar.
  20. racoed

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Sayın Ülker hanım ve Yavuz bey, gezi notlarınızı okurken ismimin geçtiğini gördüm,sizlerle rastlaşmak benim için güzedi,keşke biliyor olsaydık sizi Dağbeli karşısında Bademağacı Kasabası'nda misafir edebilseydim.Yolu bu tarafa düşen karavancı dostları burada olduğum sürece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri