Arama sonuçlarınız

1. racoed

İveco M25 Moto Karavana Dönüşümü

Ynt: İveco M25 Moto Karavana Dönüşümü Sayın Şanlı,kolay gelsin.siz öncelikle aracı hazırlayın,Istanbul'da halledemezseniz,Adapazarı'nda benim işimi halleden makine mühendisi arkadaşım var,telefonunu veririm görüşürsünüz.selamlar.

2. racoed

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Karaburun'daki O bülbül yuvasını(bize özgü bir tanımlamadır,Aynur hanım ve Arslan bey hatırlayacaktır) ve balkonu tanıyorum.Hepinize selamlar.
  3. racoed

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Kampınız,sağlıklı,mutlu ve güzel olsun.Uzaktada olsak koyacağınız resimlerle birlikteymiş gibi hissederiz.Selamlar.

4. racoed

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Ne dediğimizi merak edenler yazabilir.
  5. racoed

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Sağolun,bizde sizi ve diğer dostları özlüyor ve arıyoruz.Yolu buradan geçenleri bekleriz,özellikle gelenlerde artımız olur.

6. racoed

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Tam mevsimi,tad alınır.İyi gezmeler. selamlar.(üzgünüm,keşke diyemiyorum)

7. racoed

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Benden de bir katkı olsun;şoför üstadlar ''az fren kullanan iyi sürücüdür'' der.Bence doğru,gaz basma ve vites değişimini doğru kullanmalı,birde ne kadar gaz basarsanız o kadar yakıt tüketirsiniz,gaza basınca(dokununca) aracınız hızlanıyorsa doğru...
  8. racoed

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Oh ,Oh, resim yağıyor!!!Hepsi için teşekkürler,ellerine sağlık!
  9. racoed

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Ahmet Hocam! sucukcu onlarsa tadımcı da belki biz olabiliriz,1 az olur ama 2 şer kesit yeter.(Sobet etmemize vesile oluyorlar,olarada selam olsun)

10. racoed

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Sağolsun,Ferhat Bey'in bildiği konularda hep yardımcı olduğuna tanığım.Benim yanlışlıkla sildiğim 600 civarındaki fotoğrafı geri getirmişti,birde:beraber olduğumuz bir gezi dönüşünün hemen ardından Nermin Hanım'ın arayıp...

11. racoed

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Seyyah 54 Ahmet hocam tanık, Bülent'in sucuklarınada rakip var gibi mi?
  12. racoed

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

Mini bar olarak adlandırıldığını bidiğim benzerini Beko ürünü olarak üç yıl öncesi (130 tl 10 taksit) arcımda kullanmak üzere aldım,invertörüm yok,hep 220 ile kullanıyorum, 350 watt yazıyor,soğutması güzel ama tabii ki küçük.bilginize.

13. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-akşehir.
  14. racoed

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) paylaşım için bütün dostlara teşekkürler,bende kendimi orada hissettim, o anları sizlerle yaşamış gibi.sadece resimlerde yokum.
  15. racoed

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Sağolun İlhan Abicim,inşallah.sizlere Sağlıklı Ve Güzel Bir Buluşma Olsun Diyorum.selamlar.

16. racoed

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Bekliyorum, Hani Nerede O İlk Görüntüler Diye.üzgünüm Gelemedim Diye,önceki Buluşmada İlk İdim.ben Olmasamda Sizler Varsınız.sağlık, Mutluluk Ve Bütün Güzellikler Sizlerle Olsun.dostlara Selamlar.
  17. racoed

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...! Serdar Bey, Tuv'e Birşey Diyemiyorum Ama Diğeri Gerçekten Yaralayıcı,pazar Günü Bende Bademağacı'ndan Aynı Yolu Geçeceğim İçin Tedirgin Oldum.yaklaşık Bir Ay Önceside Korkuteli'den Ford Pikapla Boş Olarak Gelirken Aynı Durdurmayla...
  18. racoed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent'cim,güzel Haber.analı Babalı Ve Sağlıklı Büyüsün!!!

19. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sayın Sümer, isim olarak sizi tanıyorum.Kaderde burada karşılaşmak varmış,mutlu oldum.Belki bilirsiniz,ben Karaman'lı terzi Tahir'in oğluyum.Selamlar.
  20. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sağol Levent'cim.Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri