Arama sonuçlarınız

1. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sayın Itıra,anılarınız tazelenmiş.Tabi iki büyüklerimizle ilgileneceğiz,birgün kendimizinde yaşlanacağını unutamayız.Selamlar.

2. racoed

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım O Ducato önceleri burada tartışılan ve gümrükte satışı ilan edilen hasarlı araç olabilirmi?Hatırlayan karavancı dostlar vardır.
  3. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sağolun,sözüm bitti resimler geldi.meğer yoldaymışlar.

4. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sayın Özdemir. O, Seydi Mahmut Hayrani türbesidir.Ne ilginç,Celal ilkokuldan sınıf arkadaşımdır.Profilimdeki resimde Hıdırlık'ta çekilmişti.Katkılarınıza teşekkür ederim.Lütfen birara diğer resimleride bekliyorum.
  5. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. sizlere teşekkür ediyorum,dostlar.Sağolun.

6. racoed

Eğirdir Gezim

Ynt: Eğirdir Gezim Ben Eğirdir'i seviyorum.Yolum düştüğü her zaman birkaç gün kalmayı yeğliyorum.Aracımı balıkçılarında bulunduğu kürek sporları yapılan yere park ediyorum.Orada bir kahvehane var,elektrik alıyorum,lavabosuda sabaha kadar açık,manzara güzel,merkez olduğu için heryere yakın.

7. racoed

Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)
  8. racoed

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)
  9. racoed

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012) Aynı Rotada Bir kaç Resimde Benden...

10. racoed

Şile-Ağva gezim.

Ynt: Şile-Ağva gezim.

11. racoed

Şile-Ağva gezim.

Ynt: Şile-Ağva gezim.
  12. racoed

Şile-Ağva gezim.

13. racoed

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Ben,bu gün oldu,Adapazarı'na gelmek üzere yola çıkıyorum,görüşmek isterim,katılmak isteyen dostlarda buyursunlar.Herhalde yine POYRAZLAR vazgeçilmezimiz.
  14. racoed

Bilecik-Söğüt Gezim.

Ynt: Bilecik-Söğüt Gezim. Abi,doğru düşünüyorsun,nekadar sağlıklı o kadar uzun yaşanmazmı? başkası bilinmezde!!!
  15. racoed

Eğirdir Gezim

Ynt: Eğirdir Gezim Sayın Arcaved,önerinize teşekkür ediyorum ve umarım gerçekleştirebilirim.Tatlı su levreğini seviyorum,genelde de ada bölgesi tercimdir ama tabii ki değişik mekanlarıda denemek gerekir. İlhan abi,Antalya Akşehir ulaşımı için sıkca küllandığımız yoldur, bilgilri...

16. racoed

Bilecik-Söğüt Gezim.

Ynt: Bilecik-Söğüt Gezim. İlhan abi, O yükseltiler çok güzel.Sizin araca aldığınız narlar vardı yanlış hatırlamıyorsam,bende tarla sahibinden domates,biber,patlıcan alıp gittim,bir yıl O doğal ürünleri dondurucudan tükettim.
  17. racoed

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) İzin verirsen bende kafanı karıştırayım; T5 deki şerit, biraz kalın olarak Antalya'daki bazı özel hastane ambulanslarında var!HADİ BAKALIM ŞİMDİ NE OLACAK?
  18. racoed

Bilecik-Söğüt Gezim.

Ynt: Bilecik-Söğüt Gezim. Sağolun Batuhan Bey.resim yükleme işine yeni başladım, daha iyilerini başarmaya çalışacağım.Selamlar.

19. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Aynı yaşantı belki yine vardır, gençler bilir ama bizden geçti, İlhan abi.Rast gelirse mutlaka bekleriz.Şehre girişte zaten evimizin önünden geçeceksiniz.Görüşme dileğiyle selamlar.
  20. racoed

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Ahmet abi,her yaz gidiyoruz,bu yılda kısmet olursa (küçük kaçamaklar dışında) oralardayız.yolu düşen bütün dostları bekleriz.Geçtiğimiz yaz,haziran ortalarına doğru evimizi temizlemek üzere malzeme almış,dönüyordum bir karavan gördüm,geri döndüm, İzmir'li Mehmet Mtrs.bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri