Arama sonuçlarınız

1. T

2016 Toyota Hilux Yükseltme Mt Lastik

merhabalar, Çeşitli araçlar ile off road yaptıktan sonra 2016 Hilux Cruser 2,8 ile devam ediyoruz. Aracımı max 2'' yükseltip 285 x 70 x 17 lastik kullanmayı düşünüyorum. Jant olarak 8'' 0 ET kullanacağım. Malum ön çamurluk davlumbazı sıkıntılı, onu halledeceğiz artık. Merak ettiğim bu...

2. T

Scout 800b Restorasyon Projem

Araba çok ve güzel orjinaline yakın oldu. Ellerinize sağlık valla. Ancak şu lastikleri biraz daha büyütseniz nasıl olur acaba ? hem elinizin altında bir konu değil mi ?
  3. T

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Osman Bey , Sabrına ve bilgine hayranım. Allah kolaylık versin abicim.

4. T

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

pardon Wheel Offset Calculator
  5. T

Bu linkdeki sayfada +30 ile -10 ET farkı ve lastiği 65 yapmanın farkını daha iyi görebilirsiniz. malesef bizim arabalarda ön çamurluk ağızlıklarını çok dar tutmuşlar.

6. T

Merhabalar, bence tek problem yeni aldığınız jantın ET değeri olmuş. orjinal jantları +30ET iken -10ET jant takınca , tekerlek yuvaya sığmamış. yeni lastiklerinizi orjinal jantınıza takıp denemenizi tavsiye edeceğim. Kolay gelsin. Tümay

7. T

Yardım! Grand Cherokee Wj 2.7 Crd 4'' Yükseltme

Google çeviri ye tıklarsan, internet sitesini bulabilirsin.
  8. T

Yardım! Grand Cherokee Wj 2.7 Crd 4'' Yükseltme

Merhabalar, Satış sitesinden inceledim güzel bir kit, bence çok yeterli parçalar kullanılacak. yine internet sitesinde lastik olarak 265/75R16 = 31.6X10.43R16 öneriliyor. Bu kiti taktıktan sonra direksiyon amartisörü de takmak tavsiye ediyor internet sitesinde. taktığında asfaltta çok...
  9. T

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

XJ, ZJ, WJ ve Disco 1 kullandım, hafif offroad deneyimlerim de oldu. Beni en çok gıcık eden araba Disco 1 oldu. Tonla para harcadım, değişmedik yeri kalmadı yok kardeşim gene istediğim gibi olmadı. sürekli elektrik arızaları, sürekli güç eksikliği (düz Vites) yaşadım. Ha çok sağlam kıramadık bir...

10. T

Lincoln Navigator Alınır Mı?

Ben 1 sene kullandım ve çok memnun kaldım. Çocuklarım hala niye sattın diye bana kızıyorlar. Benimki biraz dökük bir araçtı toparladık, bakımlı olanları tadından yenmez. GC ZJ 5.2 hatta WJ 4.7 ile kıyas bile edilmemesi lazım, farklı bir araba

11. T

35x12.5x15

Abicim Hani devamı ? merakla bekliyoruz valla.
  12. T

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Abicim, sizi hiç tanımıyorum ama, saygı duyuyorum size. Allah kolaylıklar versin.

13. T

350 V8 Düzgün Çalışmama

Ynt: 350 V8 Düzgün Çalışmama Manifold'dan hava alıyor olabilir. tüm elektrik tesisatını da kontrol etmekte fayda var. Allah sabır versin, hiç sevmem böyle problemleri. 93 Pontiac Transam arabam vardı. Hararet yapıyordu yerli yersiz. conta, kapak bir sürü şeyle uğraştık, fanların kablosundan...
  14. T

2008 Model Ford Ranger Thunder 4x4

Ynt: 2008 Model Ford Ranger Thunder 4x4 Merhabalar aracınızı sattınız mı ?
  15. T

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Merhaba Arkadaşlar, Daha önce 1996 Disco I V8'im vardı. Şimdi TD5 alayım dedim. hafta sonu 2 adet td5 baktım , 2000 ve 2001 model. Tek kelime ile şunu söyleyeyim, V8'i sürmeden sakın TD5 almayın. Araba gitmiyor. Herkesin kriterleri farklıdır...

16. T

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Dokunuş pek de ufak olmamış esasında ;D iyi günlerde kullanın, çok güzel olmuş
  17. T

Chevrolet Tahoe Orjinal Jant Ve Kumho Lastik

Ynt: Chevrolet Tahoe Orjinal Jant Ve Kumho Lastik Kusura bakmayın, Jant ve Lastikler satılmıştır. ilanı kaldırıyorum. saygılarımla.
  18. T

Bu Aracı Bilen Varmı

Ynt: Bu Aracı Bilen Varmı Abicim vx100 ile hayatta offroad yapılmaz. Kurban olayım kıymayın kendinize :)

19. T

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) Hayırlı olsun :)
  20. T

Midland 248 Ve Mıknatıslı Anten

Ynt: Midland 248 Ve Mıknatıslı Anten Antenin modelini bilmiyorum, araba ve anten garajda , ancak mıknatıslı mobil antendir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR