Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Ben Ankara-Bursa arasında 3 defa gittim geldim her defasında 13-14 lt. aralığını tutturdum. Bir kere Ankara-İstanbul gittim geldim ondada yaklaşı 14 lt. yaktı. 110 km/saat sabit hızla kullandım hepsinde.
Merhaba,
97 model Blazer'ım için arazi performansı iyi bunun yanında asvalt yoldada kullanabileceğim lastik bakıyorum. Öneriniz olabilir mi? Birce jant değiştirmek istiyorum fikir verirmisiniz?
Merhaba,
Benim 97 model V6 Vortech 4.3 Blazer'im var. Uzun yoldo 110 km/saat cruize kontrol hızıyla 11.1 benzin ortlamasını tutturdum. Bunun LPG karşılığı yaklaşık 13.5 lt. Şehir içinde rakam nezinde 15.0 lt civarında. Bunun lpg karşılığı 18 lt civarıdır. lpg prins markadır. Sizin rakamlar bana...
Ynt: 4x4 Arazi Taşıtları için Port Bagaj - Çelik Tampon İmalatı
Merhaba,
Chevy blazer 97 için arkaya çelik tampon ve üzerine stetme taşıyıcı istiyorum. Aracın üstünede sepet bagaj ve sisler için bar fiyat alabilirmiyim. ?
Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz
Öncelikle Merhaba,
Dalışa yeni başlayacak arkadaşlarımıza direk bir dalış okulu önermeden önce dalış sistemlerini tanıtmak isterim. Dünyada dalışı öğreten amacı sportif amaçlı dalışı öğretmek olan birden fazla sistem var. Bunlardan Dünya'da en yaygın olalı PADI...
Merhaba,
Öncelikle Dalış bölümünde kişilerin kendilerini tanıtmaları için bir başlık göremedim ondan bu başlığı açıyorum. Amacım bu forumda bulunan dalıcı ve dalış eğitmenlerini hepimizin tanımasını sağlamak.
Ben bundan yaklaşık 5 yıl önce dalmaya başladım ve bunu çok sevdim. Şu anda PADI Open...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1hafta önce uzun zamandır hayal ettiğim 1996 model ZJ'ye kavuştum. Ankara'da yaşıyorum bilgisayar mühendisiyim.