Arama sonuçlarınız

1. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi bende öyle düşünüyorum ufak bir araştırma yaptım, yanında bir tane normal mat kesinlikle gerekli özellikle soğuk havalarda şişme matın içindeki hava hep soğuk kalacağından altına normal mat konulup şişme matın zeminle bağlantısını kesmek gerekir ki soğuğu çekmesin yada...

2. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi hiç sorun değil ewrim bey geçte olsa cvp vermeniz önemli :) kesin husky de karar kıldım önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama eğer o zamana kadar para durumuna göre üstteki ankırali arkadaşın önerdiği alpinist tulum da güzele benziyor onu da alablirim teşekkürler :)...
  3. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi teşşekürler flue. Faydalı bilgiler ama daha çok karavan kampçılarının işine yarıyacak bilgiler ;)

4. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi haklı olabilirsiniz kullanmadan birsey diyemem, kararsızlık yaşıyorum şuan sizin bahsettiğiniz tulum bu mu, http://www.adrenalinoutdoor.com/Husky-Magnum-New-15C-4-Mevsim-Uyku-Tulumu_18392.html#0
  5. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi öncelikle yorumun için teşekkürler ;) kamp ocağı daha elime ulaşmadı ulaşınca bilgilendiririm, bence pişman olmayacaz :D tek sorun husky çantayı linkte verdiğim fiyatıyla bulamadım bulunca onu da alıcam. Pişirme seti de benim tam isteğim şekilde (demlik benim için önemli...

6. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi mrb arkadaşlar bende bu işlere yeni baslayan biriyim hemen hemen bütün ekipmanımı seçtim hatta bir kısmını aldım, bunları sizinle paylaşıp yorumlarınızı önerilerinizi almak istiyorum. Kamp malzemelerini 3 mevsim daha doğrusu ağır kış şartlarında kullanmayacağım özellikte...

Geri