Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ekipman Tavsiyesi
bende öyle düşünüyorum ufak bir araştırma yaptım, yanında bir tane normal mat kesinlikle gerekli özellikle soğuk havalarda şişme matın içindeki hava hep soğuk kalacağından altına normal mat konulup şişme matın zeminle bağlantısını kesmek gerekir ki soğuğu çekmesin yada...
hiç sorun değil ewrim bey geçte olsa cvp vermeniz önemli :) kesin husky de karar kıldım önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama eğer o zamana kadar para durumuna göre üstteki ankırali arkadaşın önerdiği alpinist tulum da güzele benziyor onu da alablirim teşekkürler :)...
öncelikle yorumun için teşekkürler ;) kamp ocağı daha elime ulaşmadı ulaşınca bilgilendiririm, bence pişman olmayacaz :D tek sorun husky çantayı linkte verdiğim fiyatıyla bulamadım bulunca onu da alıcam. Pişirme seti de benim tam isteğim şekilde (demlik benim için önemli...
mrb arkadaşlar bende bu işlere yeni baslayan biriyim hemen hemen bütün ekipmanımı seçtim hatta bir kısmını aldım, bunları sizinle paylaşıp yorumlarınızı önerilerinizi almak istiyorum. Kamp malzemelerini 3 mevsim daha doğrusu ağır kış şartlarında kullanmayacağım özellikte...