Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?
Yusuf bey merhaba
ben kullanım klavuzundan temin etmek isterim. Nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba? Saygılarımla
TD
Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?
Merhaba arkadaşlar. Elinde galloper 3000 v6 için Türkçe kullanma klavuzu olan var mı? Ben servisten vb. çok aradım ancak bulamadım. Varsa kargoyla ödemeli gönderirse kendime bir cilt, bir ciltde gönderene hediye yaptırabilirim. Çok makbule geçer.
saygılarımla
Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?
merhaba. ne parça gerekiyorsa tüm parçalar(vida ve somunlar bile) servisten temin ediebiliyor. Ellerinde yoksa siparş veriyorlar geliyor
Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?
merhaba Konuyla bağlantısı yok ancak benimde yardımama ihtiyacım var. 2000 model benzinli bir galloper satın aldın. Üzerinde eski tip lpg var uzun yolda yaklaşık 100/ 110 km hız ile 30,018 kr sarfiyatı oldu. Bana iyi gibi geldi. İyimidir? Sıralı sisteme...
Ynt: Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum
merhaba Konuyla bağlantısı yok ancak benimde yardımama ihtiyacım var. 2000 model benzinli bir galloper satın aldın. Üzerinde eski tip lpg var uzun yolda yaklaşık 100/ 110 km hız ile 30,018 kr sarfiyatı oldu. Bana iyi gibi geldi. İyimidir? Sıralı...
Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
Program;
08:30 Toplanma/Brifing
09:00 İkea Otopark hareket
09:30 Ömerli Orman parkuruna giriş
12:30 Gözlemecilerde Öglen Yemek Molası / Toplu Fotograf
14:00 Hareket 2.Bölüm (Hava ve Yol durumuna göre belirlenecek)
18:00 Final...