Arama sonuçlarınız

1. tarik.dilber

Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Yusuf bey merhaba ben kullanım klavuzundan temin etmek isterim. Nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba? Saygılarımla TD

2. tarik.dilber

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba arkadaşlar. Elinde galloper 3000 v6 için Türkçe kullanma klavuzu olan var mı? Ben servisten vb. çok aradım ancak bulamadım. Varsa kargoyla ödemeli gönderirse kendime bir cilt, bir ciltde gönderene hediye yaptırabilirim. Çok makbule geçer. saygılarımla
  3. tarik.dilber

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? merhaba. Bende istanbildan Tarık 3.0 v6

4. tarik.dilber

Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi? merhaba. ne parça gerekiyorsa tüm parçalar(vida ve somunlar bile) servisten temin ediebiliyor. Ellerinde yoksa siparş veriyorlar geliyor
  5. tarik.dilber

Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi? merhaba Konuyla bağlantısı yok ancak benimde yardımama ihtiyacım var. 2000 model benzinli bir galloper satın aldın. Üzerinde eski tip lpg var uzun yolda yaklaşık 100/ 110 km hız ile 30,018 kr sarfiyatı oldu. Bana iyi gibi geldi. İyimidir? Sıralı sisteme...

6. tarik.dilber

Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum

Ynt: Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum merhaba Konuyla bağlantısı yok ancak benimde yardımama ihtiyacım var. 2000 model benzinli bir galloper satın aldın. Üzerinde eski tip lpg var uzun yolda yaklaşık 100/ 110 km hız ile 30,018 kr sarfiyatı oldu. Bana iyi gibi geldi. İyimidir? Sıralı...

7. tarik.dilber

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Merhaba aracınızla ilgileniyorum tel 0533 214 60 18 ulaşabileceğim bir numara verirseniz arayabilirim. Saygılarımla.
  8. tarik.dilber

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Program; 08:30 Toplanma/Brifing 09:00 İkea Otopark hareket 09:30 Ömerli Orman parkuruna giriş 12:30 Gözlemecilerde Öglen Yemek Molası / Toplu Fotograf 14:00 Hareket 2.Bölüm (Hava ve Yol durumuna göre belirlenecek) 18:00 Final...
  9. tarik.dilber

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılımcı Araçlar Listesi 01 - Hakan Irıklı / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02 - Onur Uzbaşaran / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 03 - Levent Baştepe / Vitara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri