Arama sonuçlarınız

1. T

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Pardon hocam siz Magirüsün hangi modelinden bahsediyorsunuz?

2. T

FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS

Yetkililere ulaşıp arabana 8 vites şanzıman koymalarını mı istiyeceksin yolda ibreyi mi kıracaksın napıcaksın? Yapan mühendis böyle uygun görmüş sonuçta ticari araç bu. O motoru sürat yapasın diye değil yükünü çeksin diye koymuş. 80 beygirlik ticari araçlarla yolda deli gibi sürenlerden zaten...
  3. T

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Teşekkür ederim yorumunuz için

4. T

Kaputun altında uygun yer olsa bile inverter konulmaz hocam sakat olur. Kaput kısmı önden ve alttan açık, o kısımda elektrik elektronik herşeyin izolesi var ama inverterin yok. Her türlü hava muhalefetine maruz kalır. Açıkta kullanmaya müsait bir cihaz değil. Hiç bişey olmasa motorun sıcağından...
  5. T

Bu inverterla ilgili birisi 220 V 90 litre buzdolabı televizyon ve hidroforu aynı anda çalıştırıyorum diye yorum yapmış. Öte yandan fiyatı emsallerine göre çok düşük . Bu paraya aman aman kaliteli bişey beklenemez ama insan düşünüyor haliyle . Bozulsa yine sorun değil de arabayı yakmasın :)

6. T

Aynı dolaptan ben de aldım maliyetine göre ya 12 volta çevirecem ya da inverter alıcam bakalım.

7. T

İlker bey foruma yeni üye oldum gördüğüm kadarıyla bu işlerde bilgilisiniz. Dijitsu DB50 50 Lt Mini Buzdolabı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Şu ürünü aldım ve aracımın bagajında kullanmak istiyorum. Konuyu okuduğum kadarıyla inverter ile 220 v dolap kullanımı pek pratik değilmiş. Bu dolabı...

Geri