Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

Hilux Cam Lastiği ( dış ) !

Ynt: Hilux Cam Lastiği ( dış ) ! Selam Sefa Abi'cim.. öncelikle güle güle kullanın..foto arşivine yeni görsellerini bekliyoruz kırmızı şimşeğin.. cam lastiği konusunda zor sordunuz..başka modelden adapte etmek çok zor,ayrıca açık kalma ihtimali daha da riskli.. ben yinede burada bir...

2. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) maaşallah...güle güle kullanın..''arabanın dibi'' ;D
  3. MUDANYALI

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı 41 kerre maaşallah...tamam koca usta, olmuş bu.. ;D

4. MUDANYALI

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Eksik Olmayın Abi.. güle güle kullanın..Allah size uzun ömür versin..
  5. MUDANYALI

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) :)

6. MUDANYALI

Adamin canini cektiriyorsunuz lsmail abi..80 bana 10 gomlek fazlaydi..artik bunu verirsiniz degilmi..? :)

7. MUDANYALI

İsmail Abi...Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan..
  8. MUDANYALI

Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) alan - satan hayır görsün..
  9. MUDANYALI

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) kanka'm.. ;D

10. MUDANYALI

2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum.

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. Forum dünyasının en iyi kalpli Moderatörü Murat Kardeşim.. deme öyle,üzülüyorum..Allah sana daha iyilerini verecek,eminim. kal sağlıcakla..

11. MUDANYALI

Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni

Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni Rica ederim.. yanlız bir konuda uyarmak durumundayım,zira ben uyarmasam moderatörlerimiz uyaracaklardır.. Forumumuzda,büyük harfle yazmak ''bağırmak'' anlamına gelmekte ve hiç tasvip edilmemektedir. bu nedenle yazışmalarda küçük harf kullanımına...
  12. MUDANYALI

Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni

Ynt: Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni Merhaba Keyifçi,öncelikle aramıza hoş geldin. durumun çok zor..bu arabaların %80 'inde aynı sıkıntı var.. ben aynı arızayı tamir ettirebildim neyseki.. Aşağıdaki numaradan sorarsan,en azından birbirlerine bağlı hatlar,illaki bir yol...

13. MUDANYALI

yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi

Ynt: yeni aldığım hilux 1989 ln 106 nın h4 vites problemi Aramıza hoş geldiniz Seçkin bey... Hilux'u güle güle kullanın..Bolu'da bir 92 vardı..ona benzettim.? vites konusunda da Ragıp Bey'in önerisi ile bir başlangıç yapalım..sonrasında gelişmelere göre farklı öneriler de türer nede olsa...
  14. MUDANYALI

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Cenk Bey, ilgili markanın anahtarlığını temin edip cebinize koyun,sizinle birlikte istediğiniz parkuru geçsin.. sevgili arkadaşların sanaldan yazdıklarından daha gerçekci olur en azından...
  15. MUDANYALI

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Koca Usta..Allah sana uzun ömür versin..''ben anlamam %100 felan, direk kaynatırım istavrozu'' demişsin..Helal olsun.. dayanıklılığa gelince ; aracın arkası kayma eğilimi gösterdiği şartlarda hiç bir problem olmaz bence.. kal sağlıcakla

16. MUDANYALI

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Ben o serçe parmak kalınlığındaki süspansiyon ve aks'ları olan , bu organları 0,8 mm saça bağlanmış , arazi devri olmayan , çay tabağı kadar şanzuman baskı-plakası ile bi şekilde arazide ejderhaya dönüşen araçların sahibi arkadaşlarıma diyeceğimi dedim..daha da bir şey...
  17. MUDANYALI

1993 lada niva ile ilgili sorularım.

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. 1.6 karbüratörlü bir niva km'de 1 TL'sı benzin tüketir, bunu bilip alın..
  18. MUDANYALI

Kaner Otomotiv Lada Niva 4x4 Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamaları

Ynt: Kaner Otomotiv Lada Niva 4x4 Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamaları Yaşşa be Kaner..!!!! Niva severlerin kanını kaynattın yine..

19. MUDANYALI

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Koca Usta.. sen, demirden adam da yaparsın vallahi pes..eline sağlık,herşey mükemmel. kolaylıklar dilerim.
  20. MUDANYALI

SUZUKİ JLX tavan siperliği

Ynt: SUZUKİ JLX tavan siperliği polyester kokusunun kafası ağır olur fakat..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR