Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

SUZUKİ JLX tavan siperliği

Ynt: SUZUKİ JLX tavan siperliği Selam Bayram Abi, yapanın ve burada kullanıma sunanın eline sağlık..çok güzel bir aksesuar..Sadece bu sperlik için Vitara alasım geldi.. Ayrıca Ustaya iletmeni rica edeceğim, polyester kokusunun kahrını çekmek bile 300'den fazla eder. sağlıcakla kal.

2. MUDANYALI

5x137,9 16'' Suzuki, CJ ve Nivalar için,Jant Lastik takım.

Ynt: 5x137,9 16'' Suzuki, CJ ve Nivalar için,Jant Lastik takım. selam... bu ilanı verdikten 2 gün sonra ilgili ekipmanı sattım..kolay gelsin..
  3. MUDANYALI

Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) Maaşallah.. çok güzel olmuş kardeşim.. güle güle kullan.

4. MUDANYALI

Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Solid bağımlılığı başka şey tabi... :) Nurullah kardeşim,hayırlı satışlar.. ateş gibi bir Galloper..maaşallah.
  5. MUDANYALI

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam Selam Sevgili Kardeşim. bi defa,araç denen kara taşıtlarının hiç biri yoktur ki.? sıfır arıza garantili çalışsın..Bu iş kısmetle.sonuçta bir çuval civata ve bir ton saçtan mamüller.. araçlara olan titiz yaklaşımınız çok güzel.. Burada markalara karşı artı eksi yorum...

6. MUDANYALI

97 ve 98 hilux arasındaki farklar

Ynt: 97 ve 98 hilux arasındaki farklar Selam Definasyon. Globalden ziyade ülkemiz için cevap vermeye çalışayım..Tabi offroad formu olması dolayısı ile 4x4 modelleri açıklıyorum. 85-88 arası LN65 kodu ile tanınır..2L 2400 cc atmosferik dieseldir..Kaporta parçaları bu yıllarda değişmez,bire...

7. MUDANYALI

Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol

Ynt: Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol Hayırlısı Abdullah Abi.. biliyorum o 4 silindirli makinaları..o arabayıda koşturur yanlız..Diaframlı yakıt pompasını değiştirmişlermi.? o fasılalı çalışmayı nasıl engellemişler.? Hilux olayına gelince,çok detaysız ve konforsuzlar ama ne bileyim...
  8. MUDANYALI

Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol

Ynt: Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol Kaptan Hayırlı satışlar dilerim.. onunda kısmetlisi elbet biyerdedir..bekleyeceğiz. Lakin, ''Bedford motorlu derken.?'' merak ettim de abi.. kal sağlıcakla
  9. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Böyle de bir topik var,hatırlatalım.. ;D

10. MUDANYALI

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) festival dediğin böyle olur..tebrikler.

11. MUDANYALI

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) Sevgili Kardeşim.. bu cevabın olmasaydı konu ile ilgili birşey yazmayacaktım..ama şimdi farz oldu.. özellikle tartışılmayacak bir konudur ''renk'' .. deyimi bile vardır.. ;) renkler ve zevkler diye giden.. bu sebeple canın ne renk istiyorsa onu...
  12. MUDANYALI

toyota hilux hk danışma

Ynt: toyota hilux hk danışma Selam Hasan Abi.. bu kupa 98'in 2.yarısından sonra çıkan ve sadece ülkemizde 4x2 olarak satılan kasa.. araç orjinal değil tabiki..ne oldu.? niçin kasa değişti.? ruhsat.? vs..çok titizlikle araştırmak gerekir. ha, off-road sınıfı bir vasıta için kişiye göre...

13. MUDANYALI

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) İzzet Abi, bu akşam 10 tane sprey alıyorum aynı senin hilux'ün sarısından...yarına bi sarı daha hazır..görürsün sen ;D ;D sağlıcakla abi..
  14. MUDANYALI

Ynt: Toyota Hılux Ln65 Revizyonda :) kendisi toyotacıların piri sayılır.. tanımak isterseniz linklerden inceleyebilrsiniz..
  15. MUDANYALI

Ynt: Toyota Hılux Ln65 Revizyonda :) kolay gelsin..güle güle kullanın... lakin bu araba LN 106 ;) Nu'r içinde yatsın,Faruk Abinin Hilux'ü..

16. MUDANYALI

Toyota Hilux LN106'da Hararet Sorunu?

Hasan Kardeşim...Sizlere feda olsun.. ben hiç kimsenin zarar görmesine tahammül edemem,bildiğimi yazdım yalan yanlış ne olduysa artık. ;D kalın sağlıcakla
  17. MUDANYALI

termostatsız oluşun en büyük zarar vereceği zaman sıcak mevsimlerdir..Zira,sistemde dolaşan sıvının sıcak eşiği yükselir ve o nispette hızlıca da soğur..Radyatörün kapasitesi ,sistemin 3/1 oranında dersek, termostat bu 3/1 lik kısmı,diğer hacimde kalan sıvıya göre ayarlar ve ısı farkı aza...
  18. MUDANYALI

Selam.. Ustanıza benden selam söyleyin lütfen..O söktüğü termostatın yenisini hemen taksın.. termostatsız diesel , her an conta yakma,blok çatlatma problemlerine gebe duruma gelecektir. optimal çalışma ısısından mahrum kaldığı içinde güç kaybı ve yakıt artışı cabası. kolay gelsin.

19. MUDANYALI

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi maaşallah... ;D
  20. MUDANYALI

Selam Hasan Kardeşim.. araba mevzuunda, sen benden çok daha meraklı bir insansın.. radyatörüne basınçlı su tutulurken ya sen yap bu işi,yada başında dur.. bakır ve çok ince olan petekler suyun etkisi ile deforme olur ve hava geçiş kanalları daralır. yağmurdan kaçarken ,dolu yaşamayalım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR