Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

Toyota Hilux LN106'da Hararet Sorunu?

Selamlar... bir motor,özellikle sıcaklığı yöreye ve performansa göre özel olarak tasarlanmamışsa, bu ne arabası olursa olsun muhakkak sistemsel bir arızası var demektir..(kayışların gevşekliğinden tutunda,radyatör kapağına, devir daime ,radyatör peteklerinin sağlığına kadar ...) tüm...

2. MUDANYALI

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Selam Koca Usta.. sofra , buggy'i gölgeledi lakin haberin olsun. :D Allah kolaylık versin, kalın sağlıcakla
  3. MUDANYALI

1989 toyota hilux ayna mahruti oranları

Ynt: 1989 toyota hilux ayna mahruti oranları Selam Hasan'ım.. kendisi sanırım katılmış.. ;D bana öyle geldi.. kal sağlıcakla

4. MUDANYALI

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Eyvallah abi.. lakin ben iğneden çok korkarım..Hilux'le idare ediyorum, asprin tadında. ;D sağlıcakla kalın..
  5. MUDANYALI

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Öncelikle Mustafa Abime ve Ertan kardeşime hayırlı uğurlu olmasını dilerim.. Şu sevgili dostların ikna olayına gelince..Beni de ikna etsenize..? ;D yahu dünyalık olmadan ,ikna da neymiş..? ;D ;D ;D...

6. MUDANYALI

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası kısmet..İnşaallah.. güle güle,iyi günlerde kullanın. Allah kıvandırsın.

7. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası modifikasyonun titizliğini ve detaylarını , takip edemeyecek kadar güzel olduğundan bahsettim Uğur Bey..
  8. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ben koptum,takip bile edemez oldum..bune yahuu..!! ;D ;D
  9. MUDANYALI

Toyota – Land Rover Off Road Buluşması

Ynt: Toyota – Land Rover Off Road Buluşması Meraklarımız,tutkularımız ortak. Bazılarımız bu işi daha da hakkını vererek yapmakta. Lakin, Yapılan bu vb.organizasyonları buradan paylaşmak ve sanki oradaymışcasına bizlere iletmek de büyük meziyet. Sağolsun,Kürşat bu işi son derece güzel...

10. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Maaşallah Urfi Bey.. yahu bu araba ise biz neye biniyoruz Allasen.? ;D kalın sağlıcakla

11. MUDANYALI

Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

Allah hepinizin gönlüne göre versin..
  12. MUDANYALI

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) bizim kamyonet sayfası çalışmıyor..buraya ekleyelim.. ;D

13. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. birgün belki hayattan.. ;D
  14. MUDANYALI

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) diyede bilir Haluk Abi.. hiç fark etmez..Çünki İsmail abide bunlardan çoookk var.. ;D ;D sağlıcakla kalın..
  15. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Selam Dostlar... Hilux'te arkada... malum 3.cevaba göre düşünür isek, Hilux'ün de direksiyon kutusu geride ve rot kolu geriden öne doğru pozisyonlanmış..? ama genel klasmanda da şunu söylemem lazım, makas...

16. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası öyle yazılı bişeyler karıştırmadım..Lakin her iki versiyonuda kullanmış biri olarak, makas küpeleri arkada ise burçlardan kaynaklanan vuruntular ortadan kalkıyor.. başkada bir farkını bilmiyorum..
  17. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası öncelikle ''ha gayret'' diyorum Uğur kardeşim..Kolaylıklar dilerim.. Kürşat'ın sorduğu, ön makas bağlantı küpeleri genelde (CJ , Samurai ...) şasenin ön ucundadır ya..Blazer'de neden arkada ? diye sormuş..
  18. MUDANYALI

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hilux'lerinde ön makas küpeleri makasın arkasındadır Kürşat kardeş..

19. MUDANYALI

ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU Yeni Vitara hayırlı olsun.. ;)
  20. MUDANYALI

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

Maaşallah..Kalem gibi bir Hilux.. Bu tarz bir araç düşünenlerin , ilgilenmesi gerekir yapıda olduğu kanaatindeyim.. alan -satan hayır görsün.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri